woensdag 10 februari 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kwartfinale KNVB bekerwedstrijd die er verdomme toe doet. Ajax vs PSV. Ga er maar aan staan. Bende is vanaf 21:00 20:00 uur te aanschouwen op betaalzendertje ESPN. Mocht je geen abbo hebben is NPO Radio 1 'Langs de Lijn' luisteren ook een optie.

Gaat het nog door? Kan de spelersbus nog door de sneeuw? Is het niet te glad op de weg? Met hoeveel graden onder nul mag er nog worden gevoetbald? Ajax-PSV. Kwartfinale beker. Teringspannend, maar ja die ijzingwekkende kou en sneeuw met een gevoelstempertuur van minus 15 graden op je bevroren smoeltje. Gezellig in het muurtje staan en dan die oranje bal op je bovenbeen krijgen met een tattoo van minstens twee maanden als resultaat. Het kan verkeren. Over de wedstrijd. Vorige maand eindigde de kraker Ajax-PSV nog in een verdomd aangenaam 2-2 gelijkspelletje. Echter dat was voor de competitie. Nu is het ballen voor het bekerbokaaltje en met bekervoetbal geldt immers dat er van alles kan gebeuren. Niets is zeker. Wat je vandaag hebt kan morgen alweer voorbij zijn. Iets kort over de Amsterdammertjes. Het pilletje, het vinkje, een iets te messcherpe aanvaller en het weggelopen talent. Koekoek. Geen Onana vanavond jeweetzelf, wel Haller want bij dit toernooitje schijn je geen vakje te hoeven aanvinken, wel of geen Promes want opgezout ja/nee/welles/nietes naar Moskou en blablabla eventueel inzetbaar is talent Brobbey die aan het eind van het seizoen voor nop nada niks de Arena deur uitwandelt. Iets kort over de Eindhovenaren. Die gaven afgelopen zaterdag FC Enschede flink op hun kloten. Maar ja, in de competitie staan die Amsterdammers met een wedstrijd minder mijlenver voor op de Eindhovenaren. Kan Herr Schmidt met zijn opvallende wisselbeleid ook niets meer aan veranderen. Kortom, PSV moet vanavond winnen om nog iets van dit seizoen te kunnen maken. Onze voorspelling? PSV w.n.s.

Laatste alinea. DEZE, DEZE en DEZE drie mevrouwen schijnen het nooit koud te hebben. En onder het genot van een bord heerlijke snert luisteren we maar al te graag naar DEZE, DEZE en DEZE drie muziekpareltjes. Buiten is het Siberisch koud, binnen brandt de kachel. Het leven is mooi. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten