dinsdag 16 februari 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League krakertjes tussen Barcelona vs Paris Saint-Germain en Leipzig vs Liverpool op het programma. De eerste is te zien bij voetbalzendertje SBS6, de tweede is te begluren op het open kanaaltje van Ziggo. Beide potjes zullen om 21:00 uur aanvangen dat je het weet.

Het voetballen op hoog niveau gaat weer beginnen mensen. Vanavond Champions League voor je porem. Geen Ajax, die mogen donderdag in het EL-afdankertje verder ballen. Vanavond kunnen we onder andere genieten van FC Barcelona tegen PSG. Een classic one. Jammer dat Neymar geblesseerd is, dat maakt het de kansen voor de Parijzenaren er niet groter op om door te gaan. Gelukkig zijn Mbappe en Incardi wel van de partij bij de Parijzenaren anders was het bij voorbaat een gelopen race geweest. Barca zal aantreden met sterren Messi, Frenkie en Griezmann. Na een lastig begin heeft trainer Koeman zijn draai inmiddels gevonden. De Catalanen laten bij tijd en wijlen magnifiek voetbalspel zien. Onze voorspelling? 2-0 voor Barca. Nog iets over die andere wedstrijd RB Leipzig vs Liverpool. In zijn geheel dus te zien via het Ziggo kanaaltje en anders in samenvattingsvorm aansluitend na het Barca-PSG gebeuren te bekijken. Potje wordt gespeeld in Budapest (Hongarije) want Engelsen mogen geen voet op Duitse bodem zetten. Neutraal terrein echter Leipzig speelt op papier thuis. De Duitsers zijn in vorm, de mannen uit Liverpool niet zo. Benieuwd of Kluivert en Wijnaldum hun stempel nog kunnen drukken. We gaan het zien. Onze voorspelling? Een 1-1 gelijkspelletje.

Is het nu tijd voor tieten en een pietsje meer zie HIERRR, HIERRR en HIERRR. Mag goede muziek natuurlijk niet ontbreken dus zie DAARRR, DAARRR en DAARRR. Laatste alinea van een toppert alertje jeweetzelf. Zet de chips maar op tafel en trek de potten bier maar open. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten