zondag 28 februari 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Twee toppotjes die er toedoen vandaag op het programma. Wat te denken van PSV-Ajax (14:30 uur) en AZ-Feyenoord (16:45 uur). Allemaal te zien op betaalzender ESPN, te beluisteren via NPO radio 1 bij Langs de Lijn of in samenvattingsvorm te zien bij onze vrienden van de Studio Sport zeven uur jeweetzelf.

Super Sunday lekker voetbal kijken wat wil een mens nog meer? Als eerste de kraker PSV-Ajax. Beide teams waren afgelopen week nog actief in de Europa League. PSV werd er uitgeknikkerd, de Amsterdammers ballen nog even door. Bij de Amsterdammers vormt Blind een twijfelgeval, Mazraoui doet sowieso niet mee en Tagliafico is nog onzeker. Bij PSV is het altijd maar weer afwachten wat coach Schmidt op het papier tovert. Niet raar opkijken als hij zijn basiself rust geeft want vorige week doordeweeks al gespeeld en oh oh je zal als duurbetaalde prof wellicht au in de spiertjes krijgen. Helemaal wappie die Schmidt. Afijn, word het gat straks drie punten, word het gat negen punten of blijft het gat zes punten? That's the question. En dan hebben die Amsterdammers ook nog een wedstrijdje in het verschiet. Het zal een potje om de eer worden. Dat Ajax kampioen wordt, is duidelijk. PSV wil graag tweede worden want voorronde CL. En na het spektakel tussen Eindhoven en Amsterdam aansluitend het toetje AZ-Feyenoord voor je mik. Strijd om plek drie en vier. Voor wie zal oud-trainer AZ en straks trainer Feyenoord Arne Slot het hards juichen? Onze voorspelling? Een X-je bij PSV-Ajax en een 1-tje bij AZ-Feyenoord want wat die Rotterdammers de laatste weken laten zien, lijkt niet bepaald op voetballen.

Laatste alinea alweer. En op een Super Sunday horen natuurlijk superheerlijke dames zie HIERRR, HIERRR en HIERRR en op een Super Sunday zien we ook graag superfijne muziek langskomen zie DAARRR, DAARRR en DAARRR. Hadden de woordjes horen en zien wellicht omgedraaid moeten worden? Misschien wel, misschien niet. Geen zin om te gummen. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten