maandag 21 juni 2021

Ma 21 juni 2021

Toppert alert! Toppert alert! Op het programma vandaag vier wedstrijdjes uit de groepsfase. EURO 20201 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzenders NPO1, NPO2 en NPO3.

18:00 uur: Oekraïne vs Oostenrijk (C) - NPO2
Wie wordt tweede in groep C achter Oranje? Kijk, beide ploegjes kunnen het natuurlijk ook op een akkoordje gooien en gelijkspelen. Dan zal Oekraïne tweede worden en zal Oostenrijk met vier punten als beste derde doorgaan. Zou zomaar kunnen. Deze theorie. En anders is Oekraïne net iets beter dan die wienerschnitzels. Denken wij. Wedstrijd wordt gespeeld in de Roemeense hoofdstad Boekarest. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje. X, Oostenrijk dus.

18:00 uur: Noord-Macedonië vs Nederland (C) - NPO1
Als het aan ons van voetbalhumor.com had gelegen hadden we vandaag elf nieuwe spelers in actie gezien. We zijn toch al eerste in de poule. Niets kan meer mis gaan. Basisspelers rust geven, reserves ook iets gunnen. Spelers hebben een uitermate zwaar seizoen achter de rug. Laat je heerlijk masseren joh. Spiertjes losmaken, de boel soepeltjes tot stand laten brengen. Reserves ook laten proeven van de EK-sfeer. Wat te denken van deze 4-3-3 opstelling? Krul; Veltman, Timber, Ake, Wijndal; Koopmeiners, Gravenberch, Klaassen; Berghuis, L. de Jong, Malen. Tweede helft Gakpo erin voor Malen (of Luuk de Jong en dan eventueel wat schuiven), Promes erin voor Berghuis (of Klaassen) en Bizot erin voor Krul. Opstellinkje om je vingers bij af te likken. En met diezelfde twee vingers in de neus had dat Noord-Macedonië koekoekwous worden weggespeeld. Want die kunnen er helemaal geen kut van. De echte basisspelers hadden langs het veld kunnen genieten. Hadden zich alvast kunnen voorbereiden op wat er komen gaat in de achtste finale. Beetje dollen, ginnegappen, heerlijk relax. Kind kan de was doen. Zondag wacht namelijk Hongarije, Portugal, Duitsland of Frankrijk. Tenminste dat is voor 83% zo goed als zeker. Afijn, zo hadden wij het graag gezien als we het voor het zeggen hadden gehad. Eerlijk, de functie bondscoach is zo moeilijk nog niet. Echter je weet, de enige echte bondscoach Frank de Boer beslist. Tegen Noord-Macedonië zullen daarom slechts twee wissels plaatsvinden ten opzichte van de basiself. "Omdat wij genoeg ruimte tussen de volgende wedstrijd hebben. Zodoende kunnen we op volle sterkte de achtste finales in gaan. Anders is er wel erg veel rust voor de spelers. Maar wie dat zijn, zullen jullie morgen (vanavond dus, redactie voetbalhumor.com) zien." Wel, ga er maar vanuit dat Gravenberch in plaats van De Roon (gele kaart) en Malen (voor een betere afstemming voorin) in plaats van Weghorst zullen starten. Ook prima. Wij van de voetbalhumor.com vertrouwen vanaf nu op Frank de Boer. Het is heus. Ga dat 5-3-2-systeem of 3-5-2-systeem (wat je wilt) alsjeblieft verder perfectioneren. En wel zo verfijnen dat we zondag in de achtste finale geen flaterfiguur slaan. Onze voorspelling voor vanavond? Wie er ook speelt, tuurlijk wint Oranje. En daarna iedereen polonaise in de Johan Cruijff Arena.

21:00 uur: Finland vs België (B) - NPO3
Finland heeft eigenlijk nog een puntje nodig. Of België dat toelaat is de vraag. Afgelopen donderdag zagen we dat België zonder sterspeler De Bruijne niet veel voorstelt. Met De Bruijne zijn onze zuiderburen titelkandidaat. Omdat België al is geplaatst zullen ze hoogstwaarschijnlijk met een B-team aantreden. Zo verwachten wij. Benieuwd wat er gaat gebeuren daar in Sint-Petersburg (Rusland). Alhoewel? Onze voorspelling? Ach, België is gewoonweg te sterk voor de Finnen.

21:00 uur: Rusland vs Denemarken (B) - NPO1
Dit kan weleens een aardig potje worden. Bij een gelijkspel of winst van de Russen worden de Poetin-onderdanen tweede in de poule. Gaan we er even gemakshalve van uit dat Finland niet van België wint. Wint Denemarken bestaat er een kleine kans dat ze als beste nummer drie door zullen gaan. Een heel kleine kans. Zou stiekem wel leuk zijn, vinden wij. Alles geven voor Eriksen. Wedstrijd wordt gespeeld in Kopenhagen (Denemarken). Onze voorspelling? Denemarken wint voor eigen publiek.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Weet jij wat er komen gaat. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie appetijtelijke dames en zie hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie oortintelende muziekpareltjes. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten