maandag 28 juni 2021

Ma 28 juni 2021

Toppert alert! Toppert alert! Helaas, Nederland ligt eruit. Dat was gisteravond niet veel soeps wat Oranje liet zien. Het was ronduit slecht. Echter wij van voetbalhumor.com hebben geen zin om na te beschouwen. Zoek het uit. Het toernooi gaat verder. Want? Ook vanavond wederom twee wedstrijdjes uit de achtste finale op het programma. Wie gaat door en wie gaat naar huis? EURO 20201 jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1.

18:00 uur: Kroatië vs Spanje (42)
Plaats van handeling Kopenhagen, te Denemarken. Beide landen mogen uitmaken wie doorgaat naar de volgende ronde. De Kroaten vielen in de groepsfase ietwat tegen. Het zijn niet meer die frivole mannetjesputters van drie jaar geleden toen met oogstrelend voetbal de WK-finale werd behaald. Oké, van Engeland kun je verliezen, tegen de Tsjechen was niet veel en tegen de Schotten leken ze hun draai weer wat gevonden te hebben. De Spanjaarden lijken na de uitspraken van Rafael van der Vaart on fire. Eerste twee potjes tegen Zweden en Polen leken werkelijk nergens op. Van der Vaart had honderd procent gelijk. Bij de allesbeslissende partij tegen Slowakije zagen we het ouderwetse Spanje weer. Tiki-taka wie kan ze wat? Wellicht Kroatie. Scoort Ivan Perišić (Internazionale), scoort Álvaro Morata (Juventus) of scoort iemand anders? Onze voorspelling? Uiteindelijk gaan die paellavreters door.

21:00 uur: Frankrijk vs Zwitserland (41)
De gedoodverfde favoriet Frankrijk tegen de toch wel een beetje teleurstellende Zwitsers. In een groep met Duitsland, Portugal en Hongarije wisten die stokbroodvreters toch maar mooi eerste te worden. En dat ging ze uiteindelijk nog enigszins makkelijk af ook. Echter de fransozen kunnen niet meer achteroverleunen en simpel arrogant hun wedstrijdje uitspelen. Nope, die tijd is voorbij. Zwitserland mag dan wel ondermaats hebben gepresteerd in de groepsfase, ook voor hen geldt dat het toernooi nu pas echt gaat beginnen. Als beste derde mogen ze nu aantreden tegen de wereldkampioen. Ga er maar aanstaan. In de Roemeense hoofdstad Boekarest zal de strijd tussen de twee buurlanden losbarsten. Hoe we het die Zwitsers ook gunnen, dit gaan ze niet redden. Heus. Karim Benzema (Real Madrid) is op dreef, benieuwd of Granit Xhaka (Arsenal) zich vanavond weet te redden. Vul maar een eentje in op je Toto-formulier. Onze voorspelling? Ja, wat denk je nou? Wij zijn lijpe Lotje niet.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Weet jij wat er te gebeuren staat. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie schitterende vrouwwezens allemachtig zijn ze niet prachtig en zie hoor DAARRR, DAARRR, en DAARRR drie fonkelende muziekstukje die je oorschelpjes zullen doen wijd openzetten. Om alvast in de stemming te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten