woensdag 8 maart 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Bayern München vs PSG voor je tandsteen. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 20.00 uur eerst een uurtje voorbeschouwen, vanaf 21.00 uur beginnen we met de wedstrijd.

Na de 1-0 overwinning van Bayern München in de eerste wedstrijd uit in Parijs, lijkt het erop dat PSG een zware klus te klaren heeft om door te gaan naar de volgende ronde. Met onze landgenoot De Ligt als stabiele factor achterin bij de Duitsers. De andere Nederlanders Blind en Gravenberch zullen waarschijnlijk op het bankje plaats moeten nemen. Aan de andere kant heeft PSG natuurlijk nog altijd Neymar, Mbappé en Messi. Als zij een goede dag hebben, kan Bayern nog wel eens verrast worden. Misschien zorgt Mbappé wel voor een prachtig doelpunt of laat Messi zijn kwaliteiten weer eens etaleren. En laten we niet vergeten dat Bayern München zelf ook nog een aantal topvoetballers in de gelederen heeft, zoals Kimmich en Sané. Die twee kunnen ook aardig tegen een balletje trappen. Of misschien gebeurt er wel iets heel anders tijdens de wedstrijd. Misschien valt de scheidsrechter wel flauw van de spanning, of misschien komt er wel een verdwaalde eend het veld op rennen en veroorzaakt hij een hilarisch moment. Misschien, misschien, misschien. Jeweethetniet. Kan allemaal. Kortom, wie weet wat er allemaal gaat gebeuren tijdens deze wedstrijd. Eén ding is zeker, het wordt in ieder geval een avond vol spanning en sensatie. Natuurlijk is Bayern favoriet, maar zoals ze in de voetbalwereld zeggen: "De bal is rond, alles kan gebeuren!" Onze voorspelling? Dahag Neymar, dahag Mbappé en dahag Messi. Wij denken een gelijkspelletje, Bayern door.

Laatste alinea alweer. Weet jij wat er komen gaat. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtige dames schaars gekleed en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie wonderschone muziekstukjes die zullen kietelen in je oor. Voor jou, van ons. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten