dinsdag 14 maart 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Real Madrid vs Liverpool voor je kiezen. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 20.00 uur eerst een uurtje voorbeschouwen, vanaf 21.00 uur beginnen we met de wedstrijd.

Na de 5-2 overwinning van Real Madrid in de eerste wedstrijd, weten we een ding zeker: Liverpool kan het verder schudden in het miljoenenbal. Maar wie weet, misschien heeft Klopp wel een truc achter de hand om de spelers van Real Madrid te laten struikelen. Of wellicht heeft Ancelotti juist zijn spelers opnieuw op scherp gezet en zijn ze vastbesloten om weer te winnen. Een ding is zeker: het wordt weer smullen geblazen van het voetbal van de grote sterren. Van Dijk zal ditmaal als een muur staan (lees je mee Jamie Carragher) en proberen de Madrilenen te stoppen, terwijl Benzema weer als een magiƫr zijn kunsten zal vertonen in de aanval. Ook Vinicius Junior zal weer zijn snelheid en techniek tonen en wie weet wat Gakpo gaat laten zien in het shirt van Liverpool. Maar laten we eerlijk zijn, dat de Spanjaarden doorgaan is zo goed als zeker en als Madrid wederom gehakt maakt van Liverpool, dan kunnen we alleen maar hopen dat Klopp het sportief opvat en Ancelotti de Liverpool-boss een bloemetje stuurt om hem op te vrolijken. Onze voorspelling? Real walst wederom over de Reds heen.

Laatste alinea alweer. Weet jij wat er komen gaat. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie schitterende parelmevrouwen en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fenomenale parelmuziekstukjes. Voor jou, van oons. Wij gaan foebele koekeloeren. En vergeet niet te stemmen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten