maandag 27 maart 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Nederland vs Gibraltar. EURO 2024 kwalificatiewedstrijd. Bende is te begluren bij onze vrienden van de NOS en wel op NPO 3. Vanaf 20.23 uur kan er worden ingeschakeld. Eerst een paar minuten babbelen, vervolgens om 20.45 uur trappen tegen dat leer.

Afgelopen vrijdag tegen die stokbroodvreters was een teleurstellende vertoning. Ronduit een schande. Een kansloze kipkerrie nederlaag werd geleden. Wat is er erger: vijf spelers aan de kipkerrieschijt of Taylor in de basis? Nou? Bovendien had Frans Hoek gelijk betreffende het niet selecteren van Cillessen voor het WK. Het is gewoon een niveautje NEC-keeper geworden. Heus. En dan bondscoach Koeman met zijn 4-3-3 systeem tegen een topland? Wat denk je zelf? Kamikaze gatenkaas achterin. We zeggen het nog een keer. Tegen een land dat hoger staat op de Fifa-ranking (en nummers 7, 8, 9, 10 en 14) speel je gewoon met het 5-3-2 systeem, tegen andere landen kun je het 4-3-3 systeem hanteren. Zo duidelijk? Hoe naïef kun je zijn. Vandaag komt Gibraltar op bezoek. Tenminste als de Gibraltarese bakker, slager en taxichauffeur vrij kunnen krijgen van hun baas. Gekkenhuis. Afijn, wij willen vanavond geen Ajacied op het veld zien! Duidelijk? Die zijn namelijk uit vorm. Allemaal. En Memphis mag GEEN hoekschoppen, GEEN vrije trappen en GEEN penalty's nemen. Weet je wat, om zeker te zijn dat-ie dit niet gaat doen stellen we Memphis gewoon niet op. Opflikkeren met die over het paard getilde gast. Verder geen Geertruida (au), geen De Vrij (papa) en terug bij de groep zijn De Ligt (uitgekotst/uitgescheten streep door wat niet van toepassing is), Gakpo (uitgekotst/uitgescheten streep door wat niet van toepassing is) en Dumfries (schorsing uitgezeten). Tegen Gibraltar graag de volgende opstelling en we winnen vervolgens met 5-0 of meer: Flekken - Aké, Van Dijk, De Ligt, Dumfries - Blind, Wijnaldum, Wieffer - Gakpo, Weghorst, Simons. Onze voorspelling is dan een simpele overwinning voor Oranje.

Laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie getalenteerde dames mag jij bepalen waar ze getalenteerd in zijn en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne muziekstukjes waar je oortjes van zullen kriebelen van genot. Genoeg. Wij gaan foebele koekloeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten