maandag 18 september 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League potje tussen Feyenoord en Celtic op het programma. Vanaf 21.00 uur te zien op voetbalzender RTL7, uurtje eerder kan er al worden ingeschakeld voor de voorbeschouwing.

Feyenoord speelde in het seizoen 2017-2018 voor het laatst in de groepsfase van de Champions League. Dat werd geen succes: de Rotterdammers haalden drie punten en werden kansloos laatste in hun groep. Ze zullen dan ook hopen het ditmaal beter te doen en de poule met Atlético Madrid, Lazio Roma en Celtic biedt kansen. Dan moet de thuiswedstrijd tegen Celtic wel een goed resultaat opleveren, want op papier zijn die Schotten de minst zware tegenstander. De ploeg uit Glasgow werd het afgelopen jaar voor de 53e keer kampioen van Schotland en heeft in het nieuwe seizoen al een voorsprong op de grote concurrent Rangers FC. Grote vraag is wie speelt er in de spits bij de Rotterdammers. In De Kuip moet trainer Arne Slot het zonder zijn eerste twee spitsen zien te redden: Santiago Giménez is geschorst, Ayase Ueda raakte bij de Japanse nationale ploeg geblesseerd. Boehoehoe, lekker belangrijk. Al staat Keesjan Arendsoog van kelderklasse kukelekuuk cluppie FC Hek van de Dam in de punt van de aanval dan nog moeten die havenpikkies die Celtic-piemels oprollen. Vinden wij. Maar wie zijn wij? Onze voorspelling? Een makkelijke overwinning voor Feyenoord.

Laatste alinea. Tijd dus voor zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie retespannende damesvarianten en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie kneitergeile 80-songs. Van ons, voor jou. Als opwarmertje. Omdat het dinsdag is. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten