dinsdag 19 september 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League potje tussen Arsenal en PSV op het programma. Vanaf 21.00 uur te zien op voetbalzender RTL7, uurtje eerder kan er al worden ingeschakeld voor de voorbeschouwing.

In Eindhoven was de loting voor de Champions League een feest der herkenning. PSV kwam twee van de drie tegenstanders, Arsenal en Sevilla, vorig seizoen ook al tegen in Europees verband. Alleen RC Lens is een onbekende. De campagne gaat van start met een bezoek aan Arsenal. De ploeg uit Londen lag vorig jaar op koers voor de landstitel, maar moest die uiteindelijk aan Manchester City Laten. Arsenal-coach Mikel Arteta vertelde aan de Britse pers dat PSV sinds de vorige ontmoetingen grote stappen vooruit heeft gezet. Vorig seizoen troffen de ploegen elkaar twee keer in de groepsfase van de Europa League. In Londen won Arsenal nipt, in Eindhoven was PSV overtuigend de sterkste: 2-0. Maar ja, dat was vorig jaar. Ploegje van trainertje Peter Bosz moet van goede huize komen om een puntje uit Londen mee te pikken. Londenaren spelen leuk goed attractief voetbal. Echter wie weet? Een goede avond van de Eindhovenaren met smaakmakers Noa Lang en oudgediende Hirving Lozano op de flanken? Onze voorspelling? Toch denken we dat Arsenal net iets te sterk is.

Laatste alinea. Tijd dus voor zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie kneitergeile damesvarianten en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie retespannende 80-songs. Van ons, voor jou. Als opwarmertje. Omdat het woensdag is. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten