zaterdag 23 september 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette knalpot tussen Ajax en Feyenoord voor je giecheltje. Blijft een klassiekertje hoor. Deze clash. Te zien op het ESPN 2 betaalkanaaltje vanaf een uurtje of 14.30 uur. Wedstrijd volgen via NPO Radio 1 kan ook.

Voor het eerst sinds lange tijd heeft Feyenoord de favoriete rol tegen Ajax in Amsterdam. Waar Ajax met veel nieuwe spelers nog zoekende is (en dankjewel Pipootje Mislintat), lijkt Feyenoord weer op dat ingespeelde team dat vorig seizoen landskampioen werd. Toch blijft trainertje Arne Slot op zijn hoede: "Ajax uit is een van de lastigste potjes van het seizoen, ongeacht hoe de Amsterdammers in de wedstrijd zitten." Rotterdammers zijn op stoom, wonnen afgelopen woensdag eenvoudig met 2-0 van Celtic (Champions League jeweetzelf). Ajax dat donderdag 3-3 gelijkspeelde tegen Olympique Marseille (Europe League jeweetzelf) biedt volgens trainertje Maurice Steijn aanknopingspunten voor de klassieker tegen de aartsrivaal: "In de Arena zullen we voor de winst gaan, ook al staan we momenteel dertiende en zijn zij de favoriet. Wij zijn Ajax." Afijn, Pipootje Mislintat is sowieso de sjaak met zijn ronduit duistere zaakjes, echter wanneer de Amsterdammers deze partij verliezen zal hoogstwaarschijnlijk ook de kop van Steijn gaan rollen en zal europees voetbal volgend jaar voor de Amsterdammers een moeilijke zaak worden. Verliezen de Rotterdammers staan ze zeven punten achter op medekampioenskandidaat PSV. Dat is naar onze mening een te groot gat. Bij een gelijkspel schiet niemand iets mee op. Gelijkspelen is immers dweilen met de kraan open met de Eindhovenaren als lachende derde eerste, de Alkmaarders als lachende derde tweede en de Enschedenaren als derde uh, toch wel derde. Onze voorspelling betreffende dit 020 vs 010 gevecht? Een strijdbaar gelijkspelletje.

Laatste alinea. Joepie de poepie. Zijn ze weer hoor. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtexemplaren van dames voor je uitgezocht en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijn klinkende 80-muziekdeuntjes van da YouTube geplukt. Bier en chips in de aanslag. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten