maandag 13 oktober 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! En daar gaat ie dannes. Het derde potje alweer in de kwalificatiereeks om een ticket voor EURO 2016 te Frankrijk. IJsland-Nederland dit keer. Te zien bij onze vrienden van de NOS op voetbalzender NPO3 vanaf een uurtje of 20:00 uur. Eerst babbel-de-babbel, dan om 20:45 uur het potje voor je snotje, vervolgens wederom babbel-de-babbel om uiteindelijk de voetbalavond af te sluiten met de samenvattingen van alle wedstrijden die vanavond worden gespeeld. Jottem jajaatje, dat zijn nog eens maandagavonden om de week mee aan te vangen! Een snelle stream, voor diegene die het nodig denken te hebben, kun je hierrr vinden. Gokken doe je weer daarrr. Huishoudelijke prietpraat achter de rug, tijd nu voor de funny voorbeschouwing waarop iedereen schijnt te wachten.

In en tegen IJsland. Het land waar je welverdiende spaarcentjes sneller foetsiefoetsie geraken dan in welk willekeurig casino dan ook. Yes. Mogen we weer van je ballieballie gaan doen. En wij van de voetbalhumor.com zijn er uit mensen. Opzouten met die arrogante kwalbek van een Van Persie en van je hup The Deer Hunter erin. Verder aanvoerder Robben gewoon dreigend vanaf rechts, Lens gewoon dreigend vanaf links want die voorzetten op het koppie van Klaas Jan komen toch van Blind en Van der Wiel. Kort achter Klaas mogen Sneijdertje en Afellay met steekpassjes gaan strooien en dient controleur schuine streep stofbloedzuiger De Jong de hele baggerbende goed in de gaten te houden. Mogen verder achterin De Vrij en Martins Indi (of Veltman, want dat maakt toch geen ene ruk uit - dit kun je overigens zowel positief als negatief opvatten, maar dit terzijde) - Pietje Sigthórsson uit de wedstrijd proberen te ballen en kan tenslotte sluitpost Cillessen een poging wagen zijn nieuwe puzzelboekje vol te krijgen. Niet je pennetje vergeten mee te nemen Jasper, anders duren die negentig minuten een eeuwigheid. Gna. Hoe simpel wil je het hebben? Waar we echter wel voor moeten oppassen is het feit dat die IJscomannen nogal gevaarlijk uit de hoek kunnen komen bij standaard situaties, iets waar Oranje (lees je mee Bruno?) zich totaal geen raad bij weet. Dat je het weet Guus! Babbel je dit nog even door met de jongens? Lijkt ons wel zo verstandig. En mocht die Bruno na zes keer uitleggen nog steeds raar uit zijn doppen koekeloeren dan maar gewoon die Veltman erin. Gesnopen? Mooi. Zul je verdomme net zien dat die Ajax-mislukkeling van een ZieGeenZon het vanavond op zijn heupen krijgt en er drie inlegt zeg. Nee, dat is lekker. Van die dingen. Nou ja, wij hebben een in topvorm zijnde Afellay dus al met al zal het wel goed komen tegen die rare pinguinneukertjes. Man man man, waar hebben we het eigenlijk over? IJsland. Een landje dat slechts bestaat uit 300.000 vriesmadammekes. Ha! En elf van die geselecteerde dwergkippen zouden dan het grote Oranje moeilijk moeten maken? Maak dat je kat lekker wijs. Hoogstwaarschijnlijk dat die kat je daarna de ogen uit je kop krabt. Dikke haal over dat gladde muiltje van je. Pats. Erop en erover. Dat is wat er moet gebeuren gaan. En gewoon terugspugen mochten die ijsbandieten plots onverwachts met vulkanen gaan sproeien. Basta. Verder kein geloel. Op naar de dingen die er echt toedoen.

En die dingen zijn vijf heerlijke schaarsgeklede pretmeisjes van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En jawelles jawalles jawolles vijf klinkende Youtube muziekklanken van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Om de temperatuur in je gestel wat te doen stijgen zeg maar. Mag ook wel want het schijnt brrr retekoud te zijn in dat Reykjavik dus geniet ervan. Laat je lichaampje borrelen van plezier en geniet van chips en bier. Tijdens, voor of na de wedstrijd. Zoek het uit, wij nemen nu afscheid. Doei.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten