zondag 1 maart 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! PSV-Ajax voor je sodemieter. Vanaf 16:45 uur live te zien op betaalzendertje FOXSports. Zit die TV-bende niet in je pakket dan is hierrr wellicht een fijne stream tussen te vinden van de balpot die komen gaat. Gokken op het wedstrijdje doe je overigens weer daarrr. Dat je het weet. En dus niet vergeet.

De nummer 1 tegen de nummer 2. Normaal gesproken een giganten knalpartij om je nageltjes bij af te bijten maar wat blijkt het gevalletje hedentendage in eredivisieland te zijn? Nummer 1 PSV staat een straatlengte van maar liefst veertien punten voor op nummer 2 Ajax. Of te wel, de pot van vanmiddag kan louter en alleen worden bestempeld als prestigestrijd. Niets meer, niets minder. Gaan we eens van je rekenen doen hier op de voetbalhumor.com. Ja, laten we dat eens doen. Wel. Moeten wij met onze wiskundige hersenspinsels van je concluderen doen dat wanneer PSV de volle winst haalt het verschil in punten maar liefst zeventien zal bedragen. Bij een gelijkspelletje blijft het gat tussen de twee opponenten veertien punten. Zucht. En mocht Ajax een goede dag hebben vandaag dan kunnen ze het verschil terugbrengen tot elf punten. Nou. Leuk. Dank je de koekoek mensen. De strijd om de titel is was reeds beslist. Al weken! Wat zeggen schrijven wij? Al maanden! Ook al kan Flipse 'de ratelende babbelslang' Cocu het nog maar niet uit zijn strot krijgen. Wat? Nou, dat die lampenkappen gewoon kampioen van het seizoen 2014/2015 zijn. Nu al. Wat de uitslag ook mag worden gaan. En ook al is het theoretisch nog geen feit, vanaf het begin van het seizoen stond al vast dat de schaal naar Eindhoven de gekste zou gaan. Komt er van als je als Ajax zijnde wekelijks baggervoetbal speelt. Kun je niet leuk vinden als ras Amsterdammer maar zo is het dus wel. Alsof jij als Mokumse pretchinees van het voetbal van die gassies van De Boer hebt genoten dit seizoen? Precies. Zeg nou zelluf. Was toch helemaal niets? Dus. Klaar. Einde discussie. Bijna klaar dan. Want dat die kereltjes uit de lichtstad leuk voetbal spelen dat staat vast. Hebben we het natuurlijk wel alleen over de vaderlandse competitie hè? Buiten de landsgrenzen is het ook maar lachwekkend wat ze op dat veld vertonen. Maar ja. PSV-Ajax dus. Voor veel spelertjes zal het de laatste editie zijn. Sowieso voor Memphis, Wijnaldum, Moisander en weten wij veel welke ballerts nog meer die de Hollandse aardbodem aan het einde van deze balcyclus verlaten gaan. Tja. Wordt Ajax vanmiddag slachtoffer nummer dertien die het onderspit gaat delven of weten de arrogante Amsterdammertjes die Eindhovenaren daar in het hol van de leeuw op hun nummer te zetten? Dat is de vraag van vandaag. Rond 18:30 uur weten we het antwoord. Zo. Is het nu tijd voor een Bavaria stel lekkere wijven en wat muziek.

En dat stel lekkere wijven en wat muziek vind je zoals je al jaren gewend bent in de laatste alinea van het toppert alert stukje. Het itempje op dat fijne blogje met de naam voetbalhumor.com. Dus van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR de vijf lekkere wijven voor je hopsasa en doen we van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR de vijf tintelende oorklankjes voor je kokosnoot bij. Is dat even fijn. Zo op de vrije zondag. Geniet nog even van alle leuke dingen die je op deze zondag kunt gaan doen en de wijzers van de klok zullen snel 16:45 uur gaan aanwijzen. Kun je wederom genieten gaan. Van de balpartij die ons te wachten staat. Mooi. Trekken wij alvast een biertje open. Een mens mot wat. Toch? Zakkie chips erbij. Stoppen we alvast een kroketje in de frituur. Juist. Laten we ook nog even in koor een boer. Van je hiephiephoi. Wij gaan foebele van je koekeloeren doen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten