dinsdag 31 maart 2015

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk ballieballie dit keer omdat er geen kwalificatie potje voor Oranje op het programma staat. Nederland-Spanje op de televisione. Op voetbalzender SBS6. Vanaf 20:00 uur te zien. Streams hierrr, gokken daarrr. Heb plezier, met je kroeshaar. En ook als je geen kroeshaar hebt.

Vergeet zaterdagavond. Vergeet Nederland-Turkije. Nieuwe ronde, nieuwe kansen mensen. Ook al gaat het allemaal nergens om. Een doordeweeks vriendschappelijk potje saai lentevoetbal. Dat is wat ons vanavond te wachten staat. Want? Spanje gaat voor een revanche vandaag. Ja, hahaha! Tuurlijk joh. Dikke lul drie bier. Dat wordt gewoon vernedering nummer twee kunnen we je alvast vertellen. Want Oranje heeft Bas Dost. Yes. Let je op Van Persie en let je op Huntelaar, want deze knul zal het jullie wel eventjes gaan laten zien. Hoe je die bal tegen dat netje dient aan te peren. Iedere bal voor Bassie zijn voeten is een honderd procent goal. Van die dingen. Dus vandaag eens niet van je egoistisch pingelen doen, Memphis. En vandaag eens niet van je onzinnig vanaf een afstandje of 25 meter op dat doel knallen, Sneijdertje. Nope, gewoon alle ballen inleveren bij Basje 'Torinstict' Dost. Hoef je dat balletje ook niet raar onder je shirt te moffelen. Gekkie. Ja, en dan wordt het gewoon oprollen met die paellabende. Ook al staan De Guzman, Janmaat, Klaassen en Promes vanavond in de basis. Proest! Van je tikkietakkie koekoek en dan gaan we weer net als afgelopen zomer van je heel hard lachen doen om de hilarische frapatsen van Casillias en Sergio Ramos. Nu al zin in. Ha! Wat jij? Schwalbe! Gekkigheid. Ieehhh. En mocht Spanje onverhoopt winnen van Oranje dan moet Guusje wiebelen. Lijkt ons duidelijk. Want oké. Oranje is ruk, maar die Espagnolen zijn nog veel rukker. Zeggen wij. En wij kunnen het weten. Ja. Want wij zijn van de voetbalhumor.com. Het is heus. Nou. Gaan we maar weer snel over naar de laatste alinea. Yep. De alinea waar het allemaal in schijnt te gebeuren.

Nou, gaat-ie dannes hoor. Zit je er klaar voor? Van je PATS, PATS, PATS, PATS en PATS vijf lekkere wijffoto's voor kanis getoverd. Doen we er ook nog vijf van die waanzinnige muziekklanken bij, even zoeken en ja we hebben ze gevonden want zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Olé. Bier in huis? Ja. Chippies ingekocht? Ja. Nou, als het aan ons ligt mag die pot van je beginnen gaan. Fijne wedstrijd!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten