dinsdag 3 mei 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Terugwedstrijdje halve finale Champignonnen League voor je kanariepietje tweet tweet tweet. Vandaag Bayern Munchen-Atletico Madrid op het programma. Vanaf 20:00 uur te zien op het campingzendertje SBS6 en dan vanaf 20:45 uur kan er op het fluitje geblazen worden. Illegale streams zijn eventueel hierrr te vinden. Zoek het uit.

En het staat 0-1. Voor Atletico. Even ter verduidelijking voor diegene die niet weten wat uit en thuis inhoud. De Madrilenen mogen de nipte voorsprong proberen te verdedigen in Munchen. Bayern zal daarentegen moeten vlammen om het goed gestructureerde ploegje van ADHD-er Simeone te kunnen breken om zodoende een plek in de CL-finale te kunnen behalen. Echter dat zal geen gemakkelijke opgave zijn. Mocht Atletico scoren dan is de poep aan bij Bayern. Moeten die mofjes maar liefst drie maal scoren. Zo. Zie jij dat gebeuren? Tegen die gesloten defensie van die Spanjolen? Strijd wordt verwacht. Tot aan het gemene toe. Alles is geoorloofd zolang de scheids zijn kaarten maar in zijn zak houdt. Afijn. Bayern-Atletico dus. Wij gaan er voor zitten. Evenals onze Arjen Robben. Voor hem komt het gigapotje nog iets te vroeg. De man van glas zal nagelbijtend moeten toekijken. We gaan het zien, we gaan het meemaken. Met Xabi Alonso vs Saul Niguez. Om zomaar even twee willekeurige namen te noemen. Maar voordat we naar het foebele gaan koekeloeren eerst...

Eerst even die laatste alinea volkalken. Ja maar, met wat dan? Nou met lekkere wijven van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf lekkere deernes voor je hopsasa omdat het kan. Wat ook kan is DIT, DIT, DIT, DIT, en DIT. Vijf geiltintelende muziekpareltjes om te luisteren zo fijn. Wat dit allemaal met het voetbalgebeuren van vanavond heeft te maken? Helemaal niets. Maar wie maalt daar om? Niemand toch? Precies. Nou dan. Ik krijg opeens zin in pizza. Wat jij? Wel, heb plezier vanavond. Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten