woensdag 4 mei 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Terugwedstrijdje halve finale Champignonnen League voor je piefpafpoef. Wat te denken van Real Madrid-Manchester City? Vanaf 20:05 uur te zien op het campingzendertje SBS6 en dan vanaf 20:45 uur zal dat leer van je rollen gaan doen. Illegale streams zijn eventueel hierrr te vinden. Zoek het uit.

Op 4 mei is het tussen 20.00 uur en 20:02 uur twee minuten stil. Dan worden alle Nederlandse slachtoffers sinds de Tweede Wereldoorlog herdacht. Daarna mogen we weer uit onze bol gaan. Om het leven te vieren. En dat doen we vanavond met het potje tussen Real Madrid en Manchester City. En laat het verdomme dit keer een waar voetbalfeest worden. Want van het potje van vorige week moeten wij nu nog gapen. Echt. Maar wat wil je als je hoopt op wonderboy Ronaldo en je krijgt hem niet in actie te zien. Dat zal vandaag anders zijn. CRonnie is weer volledig hersteld van zijn hamstringblessure. Scheelt toch een slok op een borrel. Het mannetje heeft er alles aan gedaan om op tijd fit te geraken. Tja. Een heuse kraker van een wedstrijd zal het worden, zo voorspellen wij. Jawel. Want? Kijk. Real moet scoren en als Real moet scoren dan zal ook City moeten scoren en als er verdomme weer niemand scoort, zal de bende uitdraaien op verlenging met eventuele pingelschieterij tot diep in de nacht. Vandaar. Maar tot zover zullen de miljardairs het niet wilen laten komen. Nope, die gassies willen vanavond ook vroeg naar bed. Naar moeders het lekkere wijf en van je holladijee en van je erop en erover. Wat dacht jij dan? Leer ons die voetballers kennen. Gna. Dus. Wie gaat het op 28 mei opnemen tegen Atletico? Real vs City. Dat wordt me een fitty. Ramos, Pepe en Marcello. Met Kompany, Sagna en Fernandinho. Navas vs Hart. Wie de roe krijgt wie de gard. En de rest die opgesteld zal worden. Op het veld omringd met reclameborden. Scheidsrechter blaas maar op uw fluit. Want er komt nu alleen maar onzin uit.

Goed. Tijd nu dus voor de laatste alinea alweer. En dat betekent zoals de trouwe lezertjes van
dit pracht blogje weten tieten en muziek voor je lijertje oh zo fijn. Gaat-ie dan. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf pareltjes van vrouwwezens voor je uitgezocht. En zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf knetterende muziekkneiters om verliefd op te worden zo hemels verrukkelijk als dat wel niet klinken zal. Mooi. Was dit weer dat. Heb een fijne avond. Hebben wij namelijk ook. Wij gaan foebele koekeloeren!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten