woensdag 18 mei 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Finale Europa League balfestijn tussen Liverpool en Sevilla voor je dondertje. Vanaf 20:07 uur kan er worden overgeschakeld naar RTL7 alwaar er eerst gekeken kan worden naar een fijne voorbeschouwing met de heren Kieft, Derksen en Genee, voordat er om 20:45 uur zal worden afgetrapt in het St. Jakob-Park te Basel (Zwitserland). Mocht je het nodig hebben dan is een illegale stream eventueel hierrr tussen te vinden. En zo niet, vette pech.

Vanavond wordt er sowieso voetbalgeschiedenis geschreven. Welke ploeg weet voor de vierde maal de UEFA Cup / Europa League te winnen? Wordt het 'You'll Never Walk Alone' Liverpool of trekt de Sevilla FĂștbol Club aan het langste eind? Dat laatste zou overigens een unieke trilogie betekenen. Wie het weet mag het zeggen. En wie zoiets heeft van 'joh gast, hoe dien ik dat in godsnaam allemaal te weten' dient zijn muil te houden. Zo liggen de verhoudingen vandaag op voetbalgebied. Je hebt voetbalverstand of je hebt het niet. Je bent liefhebber of je bent het niet. Buitenspel is geen binnenspel en zolang je dat stuk leer aan je poten weet te houden maak je geen hands. Gesnopen? Ga anders lekker iemand anders ofzo vervelen joh. Twee keer anders. Grappig. Ja? Nee? Kan ook. Tss. Weet Unai Emery Jurgen te Kloppen? Ha, wat een geniale woordgrap weer. Om te schuddebuiken zo leuk. Not. Afijn. Liverpool vs Sevilla voor je kanariepietje. Kunnen we wel leuk van je dit en van je dat gaan schrijven en het wordt een spannende boel want van je zus en van je zo. Kan allemaal. Zucht.

Tijd voor iets luchtigs mensen. Van al dat diepgaande voorbeschouwen raak je immers ook maar in een zware depressie, nietwaar? Vandaar dat we DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf heerlijke meisjes voor je hebben opgezocht en van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf fijne muziekstukjes voor je hebben geselecteerd. Huh, maar normaal is dat toch andersom. Van dat HIERRR en van dat DAARRR? Ja, normaal wel ja. Goed opgelet jij trouw lezertje van dit fijne blogje van lik mijn panty. Maar vandaag dus niet. Wel, wij gaan foebele koekeloeren. Joehoe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten