zaterdag 28 mei 2016

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Vette finale Champignonnen League tussen Real Madrid en Atletico Madrid voor je ponem zo lekker zo fijn. Vanaf 20:45 uur te bewonderen op het campingvoetbalzendertje SBS6. Met vanaf 20:00 uur eerst een denderende voorbeschouwing met analytici in de studio die denken verstand ervan te hebben. Illegale stream voor als je die nodig hebt hierrr. Huishoudelijke mededelingen nu wel afgerond zo lijkt ons. Kom, laten we gaan beginnen met de voorbeschouwing die er verdomme toe doen zal.

Intro
De voorbeschouwing die er verdomme toe doen zal. Ga er maar eens goed voor zitten. Knallende Madrileense toppertpot voor je castagnettenmuiltje om kippenvel van te krijgen zo zalig oja. Real Madrid vs Atletico Madrid. Het sterrensessemble van Zinedine Zidane vs de vechtmachine van Diego Simeone. En dat alles in het Stadio Giuseppe Meazza in Milaan. Het stadion zal nokkienokkie gevuld zijn. Wie gaat er met de cup met de grote oren vandoor?

Real Madrid
Real Madrid kende een probleemloze start in de groepsfase. Sjachtar Donetsk, Malmö en Paris Saint-Germain werden eenvoudig op afstand gehouden. In de achtste finale werd AS Roma te kakken gezet. In de kwartfinale werd VfL Wolfsburg onderschat maar nog net op tijd verslagen. In de halve finale werd Manchester City simpel door de Koninklijken weggezet. Wat zal het gaan worden in de finale?

Atletico Madrid
Ook Atlético Madrid begon uitstekend aan de groepsfase. De mannen van Simeone hielden ploegen als Galatasaray, Benfica en Astana eenvoudig onder zich. In de achtste finale werd moeizaam na pingels gewonnen van PSV. In de kwartfinale werd afgerekend met Messi, Suarez, Neymar en al die andere tikkietakkiesterren van Barcelona. In de halve finale bleken de Madrilenen Bayern Munchen de baas. Wat zal het gaan worden in de finale?

Voorspelling
En daar sta je dan. In de finale die er toe doet. Knalt Cristiano Ronaldo of Antoine Griezmann zijn ploegje naar de overwinning? Wat zal de tactiek van trainertjes Zidane en Simeone zijn? Wie is voor wie bang? Wordt het een spannende nagelbijtpartij of wordt het een saai doelpuntloos schaakspel? Krijgen we verlenging of wordt de boel binnen 90 minuten beslist? Strafschoppen wellicht? Gele- en rode kaarten? Kapotgetrapte meniscus schijf? Ellebogen die landen op jukbeenderen? Welke spelers sparen zich voor EURO2016 en welke spelers gaan tot het gaatje? Vragen, vragen en nog meer vragen. Waar vanavond een antwoord op wordt gegeven. Onze voorspelling? 1-1. Dan verlengen. Eindigt de bende na 120 minuten in een handenwrijvende 2-2. Vervolgens heerlijk pingels schieten tot diep in de nacht. Afijn, wij denken dat het uiteindelijk 9-8 voor Atleti gaat worden. Maar wie zijn wij? Wel, VOETBALHUMOR.com. Dus.

DEZE en PATS
Allemaal leuk en aardig natuurlijk die voorspelling van ons, maar wat heb je eraan als er straks geen ene reet van klopt? Helemaal niets. Waar je wel wat aan hebt dat zijn DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf lekkere meiden van hoedje van, hoedje van papierplezier. Knallen we er PATS, PATS, PATS, PATS en PATS ook nog vijf oortintelende muziekstukjes tegenaan en we zitten er weer helmaal klaar voor met zijn allen. Laat die blinde homo in dat zwarte pakkie maar op zijn fluitje blazen doen. Ha, met zijn roodwitte stok. En z'n moeder is een...? Ach, jeweetzelf. Poeh, wat een boel rare teksten weer zeg. Waar is mijn gum? Waar is mijn backspace. Dikke lul drie bier. Genoeg getypt voor vandaag. Wij gaan foebele koekeloeren mensen. Heb plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten