woensdag 1 juni 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk potje voetbal tussen Polen en Nederland vanavond voor je muilenstijn. Dit alles in het kader van het naderende EURO2016 waar Oranje niet aan mee mag doen, want Danny Blind moet zo nodig bondscoach zijn. Hmm. Balpartij begint om 20:45 uur. Is te zien op voetbaltokkiezender SBS6. Vanaf 20:00 uur kan er al worden ingeschakeld voor de voorbabbel ellenlange reclames die voorbij zullen komen. Eventuele illegale stream voor als je die nodig hebt hierrr. Mooi. Gaat-ie dan. Met die fijne voorbeschouwing van lik m'n vestje.

EURO2016: 24 landen doen mee. Nederland niet. Dat schaart zich in een rijtje met Hongarije, Oostenrijk en Ijsland. Oh nee wacht, die doen wel mee. Evenals die stucadors uit Polen waar Oranje vanavond tegen mag aantreden. Zucht. Ierland-Nederland afgelopen vrijdag nog gezien? Man, man, man, we hebben er verdomme een hobby armsnijden aan overgehouden. Het is heus. Wat ontiechelijk ruk was dat zeg. En dan mogen we ze het nu tegen Polen gaan opnemen. Polen, de aanstaande halve finalist op het naderende EK. Ja, schrijf dat maar op. Hou ons er maar aan als we het mis hebben. En als we het juist hebben dan, dan, dan horen we het graag dat we zo ongelooflijk veel verstand van voetballen hebben. Met torhunters Lewandowski en Milik voorin bij die muurmetselaars. Plus negen anderen die de boel gewoon flink dichttimmeren. Ha, laat dat maar aan die bouwvakkers over hoor. Handig met de klauwtjes en dan ook nog zo tegen dat stuk leer kunnen trappen dat het balletje zowaar bij een ploeggenoot verschijnt. Afijn, we gaan het weer meemaken. De kwelling. Polen-Nederland. Wordt het de zoveelste gaapzaadwedstrijd onder leiding van Danny Blind? Pff. Och, och, och. Het houdt niet op, niet vanzelf.

Tijd voor tieten mensen. Kijk, kijk, kijk, dan zijn ze opeens wakker hoor. De lezertjes van dat fantastische voetbalblogje VOETBALHUMOR.com. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke pretdames die je ogen zullen laten knipperen van plezier. Willen je oortjes natuurlijk niet achterblijven. Nope. VanDAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf gelukmakende muziekstukjes voor je retteketet zo lekker zo fijn jaja. Drie bier plus nog eens 21 volle flesjes maakt verdomme een vol krat pils. En die gaat helemaal op vanavond. Yes! Joehoe! Zolang Danny Blind aan het bewind van dat kleuterelftal staat, zullen wij ons een stuk in onze kraag zuipen om zodoende het leven nog ietwat draaglijker te maken. Want zo is het. Nou. Prettige wedstrijd. Wij gaan foebele koekeloeren. Doei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten