zaterdag 18 juni 2016

18 JUNI 2016

Toppert alert! Toppert alert! Negende dag van het EURO2016 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

15:00 uur: Belgie-Ierland (E)

Waar kan ik heen. Ik wil niet naar Ierland. Niet naar Ierland daar gaat alles stuk. Waar kan ik heen. Ik kan niet naar China. Ik wil niet naar China, dat is me te druk. Ik wil niet wonen in Schotland. Want Schotland dat is me te nat. En dat enge enge Rusland dat is me te riskant. Is er leven op Pluto. Kun je dansen op de maan. Is er een plaats tussen de sterren waar ik heen kan gaan. Ik heb getwijfeld over België. Omdat iedereen daar lacht. Ik heb getwijfeld over België. Want dat taaltje is zo zacht. Ik stond zelfs in dubio. Maar ik nam geen enkel risico. Ik heb getwijfeld over België. België, België, België, Bel-gi-je. Yes! Kom op Rode Duivels. Zet 'm op tegen de Green Army. Onze voorspeling: 2-0.

18:00 uur: IJsland-Hongarije (F)

They are a son of a bitch. Huh? Och, wat een banale bende weer hier op de VOETBALHUMOR.com. Dikke duh. Kan allemaal zo zijn. Maar voetballen kunnen ze. Die IJslanders. Vraag maar aan Danny Blind. En Hongarije verraste vriend en vijand door van Oostenrijk te winnen. Hmm, kan een leuk potje worden hoor dit. Alhoewel. Wij zetten al onze centen op Landsbanki. Maar of we dat ooit nog terug gaan zien. Onze voorspelling: 2-0.

21:00 uur: Portugal-Oostenrijk (F)

Er dient gewonnen te worden. Door beide ploegjes. En dat maakt dit wedstrijdje zo geinigleuk om naar te kijken. Denken wij zomaar vooraf. Want gaat Pietje Arnautovic bijvoorbeeld het bloed onder de nagels van Pietje Pepe halen? We gaan het zien. Onze voorspelling: 2-0.

Tot slot

Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten