donderdag 30 juni 2016

30 JUNI 2016

Toppert alert. Toppert alert! Zeventiende speeldag alweer. Fijne kwartfinale tussen Polen en Portugal staat er vandaag op het EURO2016 programma. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

21:00 uur: Polen-Portugal
Beide ploegjes hebben nog geen wedstrijd verloren dit toernooi. Portugal heeft er zelfs nog niet eentje gewonnen! Nou ja, tegen Kroatie in verlenging dan. Maar dat telt niet echt. Vinden wij. Alhoewel, wat lullen wij toch dom. Dat telt dus wel want anders mogen ze nu niet ballen tegen die zwartwerkende stuckadoors. Wel. Het wordt tijd dat Pietje Lewandowski laat zien wie Pietje Lewandowski ook alweer is. Meneertje voetbalt tot nu toe een beetje in de schaduw mee, maar imponeren doet hij nog niet. Aan de andere kant heeft Pietje Ronaldo in de laatste wedstrijd van de groepsfase zijn stempel gedrukt. Met zijn hakjes, zijn trucjes en meer van dat soort gein. Plus meneertje is gedreven om een prijs te pakken met zijn land. Maar ach, wie wil dat niet? Benieuwd wat deze wedstrijd gaat brengen. Het voorspelt in ieder geval niet veel goeds. Qua voetbalmentaliteit leunen beide landen altijd achterover al loerend op zo'n kutcountertje. Hmm, laat ons het alsjeblieft bij het verkeerde eind hebben. We worden al niet bepaald verwend dit toernooi. Onze voorspelling: 0-0. En na verlenging nog steeds 0-0. En dan uiteindelijk wint Polen omdat zij de pingels er beter in rammen.

Tot slot
Vijf geile dames voor je uitgezocht zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Donderen we er ook nog vijf van die heerlijke muziekjes tegenaan, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR. Omdat het kan. Yes. Fijne dag verder. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten