vrijdag 17 juni 2016

17 JUNI 2016

Toppert alert! Toppert alert! Achtste dag van het EURO2016 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

15:00 uur: Italie-Zweden (E)
Weet Zlatan een gaatje in de dichtgemetselde verdedigingsmuur van Italie te vinden? Zweden moet punten pakken na het teleurstellende gelijke spel tegen Ierland om zodoende kans te behouden voor een vervolg in de afvalronde. De Azzurri kan, na de winst op favoriet Belgie, heerlijk achterover leunen en loeren op een geniepig countertje. Onze voorspeling: 2-0.

18:00 uur: Tsjechie-Kroatie (D)
Dit kan weleens een fijn potje worden. Tsjechie, dat lullig van Spanje verloor, is op zoek naar revanche. Moeten ze wel in goede doen zijn want de Kroaten hebben tegen Turkije laten zien dat ze er zin in hebben dit toernooi. Met spielmacher Luka Modric, de Johan Cruijff van de Balkan, in hun gelederen. Onze voorspelling: 0-1.

21:00 uur: Spanje-Turkije (D)
We hebben nog geen toeter gehoord dit toernooi. En dat komt allemaal omdat die ballertjes uit couscouskije nog niet hebben aangetoond dat ze kunnen voetballen. Of ze dat vandaag zullen tonen valt te betwijfelen. Tegenstander Spanje zal met hun vertrouwde tiki taka spel de volgende ronde willen veiligstellen. Onze voorspelling: 2-0.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. Toedeladokie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten