maandag 20 juni 2016

20 JUNI 2016

Toppert alert! Toppert alert! Elfde speeldag alweer. Wat gaat de tijd toch snel when you are having fun. Wie haalt de achtste finale van het EURO2016 toernooitje en wie niet. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

21:00 uur: Rusland-Wales (B)
En na vandaag nemen wij met veel plezier afscheid van Rusland. Opzouten met die boevenbende en neem je gajes mee. Althans dat hopen we. Mochten die Russen vandaag winnen van Wales dan liggen de zaken toch plots anders. Hmm, hopen dat Pietje Bale er maar weer een paar inprikt van een metertje of heel ver. Onze voorspeling: 1-1.

21:00 uur: Slowakije-Engeland (B)
Met Pietje Vardy in de basis bij de eilandbewonertjes. Tja, daar kan guppenkop Pietje Hodgson niet meer omheen. Ha. Zwaai zwaai Pietje Kane, welkom Pietje Vardy. Zo gaat dat. Mogen de Three Lions vandaag het karwei in de poulefase gaan afmaken tegen Slowakije. Een puntje voor beiden kan volstaan voor het behalen van de volgende ronde. Maar wellicht dat de Engelsen op zeker willen gaan en er een feest van willen maken. Onze voorspelling: 1-1.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. Bye bye.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten