zaterdag 25 juni 2016

25 JUNI 2016

Toppert alert. Toppert alert! Veertiende speeldag alweer. Zo, en dan gaat het EURO2016 toernooi nu echt beginnen mensen. We hebben inmiddels afscheid genomen van de acht kneusjes. Yep. Laat die achtste finales maar beginnen. Niks geen rekenen en salonremises. Gewoon JA of NEE. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

15:00 uur: Zwitserland-Polen
Ach ja, als eerste wedstrijdje van de dag pakken we het potje Zwitserland-Polen toch maar lekker mee. Om er na twee rustdagen weer een beetje in te komen zeg maar. Wij verwachten een saaie pot daar beide ploegjes bang zijn om te verliezen. Maar die bouwvakkers hebben een super duo in de spits. En dat gaat naar onze mening de doorslag geven. Onze voorspeling: 0-1.

18:00 uur: Wales-Noord Ierland
Ha, wie had dat gedacht? Wie Wales-Noord Ierland in zijn voetbalpoule als achtste finale heeft voorspeld is een wijf die niet weet wat buitenspel is. Echt. Beide ploegjes verrasten vriend en vijand in de poulefase. Dit gaat een heerlijke partij worden, gokken wij. Met lange halen vroeg thuis voetbal en meer van die dingen. Zet het bier maar koud. Onze voorspelling: 1-1. Na 90 minuten. En daarna zien we wel verder.

21:00 uur: Kroatie-Portugal
Het potje van de dag waar we eens fijn voor gaan zitten. De technisch begaafde Balkan-ballertjes tegen Ronaldo en zijn vriendjes. De Portugezen hebben zich nog niet van hun sterkste kant laten zien. De Kroaten daarentegen wel. Wordt wat hoor. Spektakel van de bovenste plank. Onze voorspeling: 2-1.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten