zaterdag 4 juni 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk potje voetbal tussen Oostenrijk en Nederland vanavond voor je kanis. Dit alles in het kader van het naderende EURO2016 voetbalfeestfestijn waar Oranje jammergenoeg niet aan mee mag doen want Danny Blind moet zo nodig bondscoach zijn. Afijn. Het nietszeggende wedstrijdje begint om 20:30 uur en is te bewonderen op tokkie uh camping uh voetbalzender SBS6. Vanaf 20:00 uur kan er al worden ingeschakeld voor de vele reclames die langs zullen komen. Eventuele illegale stream hierrr. Bla bla bla. Zoek het uit. Nou, gaan we dan.

EURO2016: 24 landen doen mee. Nederland niet. Dat schaart zich in een rijtje met Ierland, Noord Ierland en Oost Ierland Wales. Oh nee wacht, die doen wel mee. Evenals dat jodelende schijt Oostenrijk waar Oranje vanavond tegen mag aantreden. Zucht. Oostenrijk-Nederland. Een futiel balpartijtje dat wordt gespeeld in het Ernst Happel Stadion te Wenen. Wat voor een hel zal dat gaan worden? Kunnen we die Danny Blind niet een paar skies onderbinden en van een schans laten sjezen ofzo? Het is net een stuk ongedierte joh, die gast. Dat blijft maar terugkomen. Iedere wedstrijd weer. Afijn, wat weten we nou eigenlijk van het voetballend vermogen van Oostenrijk? Dat ze verdomme goed genoeg zijn om deel te mogen nemen aan EURO2016. Echter dat ze in een poule met Portugal, Ijsland en Hongarije zich hoogstwaarschijnlijk niet zullen weten te plaatsen voor de afvalronden. Nope, daarvoor zijn de twee eerst genoemde landen net iets te sterk. Ook al hebben ze boywonder Marko Arnautovic in huis. De Oostenrijkse Memphis Depay. Zij het dat Arnautovic het wel al heeft laten zien binnen de lijntjes. Maar ja, wie van de twee kapsonesblagen zal vanavond na 90 minuten winnend het veld afgaan? We gaan het zien.

Zo. Laatste alinea alweer. En dan weet jij lezertje wel wat er gebeuren gaat. Yep. Pleuren we er vandaag eens zeven geile wijven tegenaan. Huh zeven, waarom geen vijf zoals gewoonlijk? Wel, omdat het vandaag zaterdag 4 juni 2016 is. En het is maar één keer in een mensenbestaan zaterdag 4 juni 2016. Daarom dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR de zeven schonen die we je beloofd hebben. En omdat we vandaag zeven spannende vrouwen te bewonderen hebben, doen we er ook eens zeven van die fijne muziekpareltjes dat internet opsodemieteren. Symetrie moet je behouden, nietwaar. Juist. Dus zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Wensen we je verder een fijne zaterdag toe. Wensen we je een plezierig balpartij toe. En wensen wij je van alles en nog wat toe qua wat je maar te wensen hebt. Zo zijn wij. Wij van de VOETBALHUMOR.com. Wij gunnen ieder zijn geluk. Wel, genoeg lulzinnen op dit blogje gekalkt vandaag. Ha! Wij gaan foebele koekeloeren mensen! Mazzel.

2 opmerkingen:

  1. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. android spy app kan være nyttig for foreldrekontroll eller sporing av tapte enheter, men det er viktig å bruke dem ansvarlig og innenfor juridiske grenser.

    BeantwoordenVerwijderen