zondag 19 juni 2016

19 JUNI 2016

Toppert alert! Toppert alert! De laatste balpartijtjes in de poulefase vangen aan. Tiende speeldag alweer. Wie haalt de afvalronde van EURO2016 en wie niet. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

21:00 uur: Roemenie-Albanie (A)
Wie wordt derde in poule A? Daar gaat dit potje om. En word je derde in de poule schaar je je dan nog bij de beste nummers drie van het toernooi? De Roemenen zijn in het voordeel. Hebben al een puntje. De Albanezen hebben nog geen ene reet. Potje wordt gelijktijdig gespeeld met dat andere potje want van matchfixing willen we niets weten. Dus. Onze voorspeling: 2-1.

21:00 uur: Zwitserland-Frankrijk (A)
Dit zou zomaar eens een salonremise kunnen worden. De Zwitsers hebben nog een puntje nodig om zeker te zijn voor de achtste finale. De Fransen zijn met een puntje tevreden wat dan eindigen die stokbroodvreters als eerste in de poule. Zo liggen de zaken vandaag. Kun je hoog of laag springen, maar wat dondert het. Pietje Payet krijgt waarschijnlijk rust van coach Deschamps, daarom hier maar wat beelden van de ster in wording. Onze voorspelling: 0-0.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. Japperdeflap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten