maandag 10 oktober 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Potje dat er verdomme toedoet vanavond. WK-kwalificatie balpartijtje Nederland-Frankrijk voor je kanariepietje zo lekker jaja. Locatie Amsterdam Arena ditmaal. Dit alles is te bekoekeloeren via voetbalzender NPO3. Aanvang 20:45 uur. Vanaf 20:00 zal er worden voorbeschouwd. Eventuele stream hierrr. Duhuh. Genoeg huishoudelijke mededelingen. Op nu naar de voorbeschouwingen die alle andere voorbeschouwing tenietdoet. Gaat-ie dan.

Afgelopen vrijdag tegen de Wit-Russen was goed. Echt. Mag ook weleens gezegd worden. Winnen van Wit-Rusland was een must. Dat is gelukt. Drie punten in de knip. Hoera, hoera. Puntverlies zou zo goed als het mislopen van het EK zomertoernooitje in Poetin-land betekenen. Echter. Het Fredje Grim-effect was daar. Wie had dat van te voren kunnen bedenken? Gna. Maar nu niet verwachten dat je Frankrijk met je 4-3-3 systeem even de baas bent. Nope. Wit-Rusland bakte er natuurlijk geen ene kloten van. Desalniettemin, knap werk. Maar 4-3-3 kamikaze tegen die stokbroodvretertjes. No way! Dat is gewoonweg naïef. Dat word je fucking ondergang. Dus. Gewoon slot op de deur en dichttimmeren die bende. 5-3-2 en zoek het verder uit. Gelijkspelletje tegen die croisantenneukertjes zou al mooi zijn. Heus. Meer dan we mogen verwachten, meer dan dat we uberhaupt mogen hopen. Verder lulletje Bruma vervangen door gigant De Vrij. Plus we stellen voor dat de backs gewoon voortaan knotjevrij gaan spelen. Zie Karsdorp die afgelopen vrijdag tegen Wit-Rusland als de brandweer ging. Zie Blind die afgelopen vrijdag tegen Wit-Rusland niet zijn beste wedstrijd speelde. Dus gewoon blind die heggenschaar erin en gaan met die banaan. Komt het allemaal wel goed. Zelfs tegen knaapjes als Pogba, Griezmann, Payet, Martial en Coman of hoe die badgasten ook mogen heten. Genoeg.

Zin in tieten en meer? Krijg je tieten en meer. Tja, laatste alinea hè, nou dan weet je het wel bij zo'n toppert alertje van lik me vestje. Dus. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf Zes heerlijkheidjes van dames voor je uitgezocht. En zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vijf pareltjes van muziekdeuntjes om bij weg te zwijnen. Verder hebben wij het bier al in de koelkast staan. En niet vergeten... du pain, du vin et du Boursin! Mooi. Gaan we nu foebele koekeloeren doen. Dat gezever de hele tijd. Pff.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten