woensdag 19 oktober 2016

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Bayern Munchen-PSV Eindhoven voor je tralala. Vette Champignonnen League pot om je vingertjes bij af te likken. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica vanaf een uurtje of 20:00 uur. Fluitsignaal zal om 20:45 uur klinken. Stream hierrr, mocht je die nodig hebben.

David vs Goliath. Maar dan andersom. Bayern-PSV. 'Kansloos', zo klonk het in koor toen er net na de loting gevraagd werd naar de kansen van PSV tegen de Duitse sterrenformatie. Maar de mofjes zijn vandaag de dag niet in goede doen. Ook al voeren ze gewoon de Duitse ranglijst aan. Dat dan weer wel. Maar wie weet. Een stuntje. Het bier van het Oktoberfeste zit wellicht nog een beetje in het bloed van de Beierse belhamels. Kanonnen. Robben tegen zijn oude maatjes van weleer. Als de man van glas meedoet natuurlijk. Je weet immers nooit of meneertje tijdens de warming-up zomaar spontaan iets afscheurt dat hem wederom weken langs het zijlijntje laat staan. Maar met of zonder Robben ist die FC Hollywood natürlich de te kloppen ploeg. Hoe verdedigend de Eindhovenaren ook zulen spelen, om er zodoende een puntje uit proberen te slepen, denken wij toch dat het een simpele overwinning wordt voor het wonderploegje van Ancelotti. Maar wie zijn wij? Voetbalhumor.com. En wat weten die er nu van? Niets. Precies. We gaan het zien.

Oja, ook leuk om even te melden. Naast de Bayern-PSV balpartij ook de gigantenmatch tussen FC Barcelona en Manchester City vanavond op het programma. Grrr, gromt een tijger. Grrr, gromt verdomme de voetballiefhebber in ons. Toch best het vermelden waard, nietwaar? Dit potje. Met Peppie Guardiola die bij zijn oude maatjes op visite gaat enzo. Kanonnen. Dat wordt het computertje als tweede tv scherm erbij zetten.

Tja. Zijn we al weer aanbeland bij de laatste alinea van dit toppert alertje. En jaja, ga er maar weer voor zitten lezertjes want daar gaan we weer. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf hete dekselse frauleinen voor je uitgezocht. En zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf heerlijke muzieknummers van dat Youtube kanaaltje geplukt. Omdat het kan. Niet omdat het moet. Ofzoiets. Om de boel wat op te hitsen. Niets meer niets minder. Wel, genoeg getypt voor vandaag. Wij gaan foebele koekeloeren. Viel Spaß!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten