donderdag 20 oktober 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Donderdagavond Europa League avond op da RTL7. De Voetbal Inside mannen zitten er weer klaar voor vanaf een uur of 18:00 uur. Eerst wat voorbeschouwen en dan live de twee toppers Celta de Vigo-Ajax en Feyenoord-Zorja Loehansk voor je koekoek voorgeschoteld. Aansluitend AZ Alkmaar-Maccabi Tel Aviv in samenvatting en de rest van het hele EL-baggerzooitje tot ver diep in de nacht van je holladijee en we nemen er nog één. Eventuele stream hierrr. Zoek het uit. Even wat voorbeschouwen hoor.

Celta de Vigo-Ajax
Mogen de Amsterdammertjes zomaar op bezoek bij de spaanse balvriendjes van Celta de Vigo zeg. Gezellig. Zomaar een advies van ons tussendoor. Geen paella in het plaatselijke sterrenrestaurant eten de avond ervoor, want geheid dat die bende bedorven is. Leer ons die castagnettenneukertjes kennen. Niet te vertrouwen die Galiciërs. Gelul natuurlijk, maar ach we moeten toch iets opschrijven op dit wonderbaarlijke blogje van lik me anusje of doe toch maar kutje of zoek het lekker uit. Tss. Of Pietje Guidetti meedoet bij de Spanjolen is nog onzeker. Enkeltje pijn, dat soort werk. Afijn, de Mokummers krijgen hedentendage steeds meer vat op het spelletje. Met Zyech weer terug in de basis. Jottem. Hetgeen Petertje Bosz zijn gezichtje weer wat doet opfleuren. In 2003 was het twee vingers in de neus voor de Amsterdammers. Maar ja, dat was 2003.

Feyenoord-Zorja Loehansk
Zorja wie? Wie loehoenst er naar ons dan hè? Ghe, ghe. De tandjes mensen. Wie krijgen die Rotterdammers nu weer op bezoek in die halfgevulde Kuip van ze. Een of andere Oekraïense boevende. Is wat. Feyenoord-Zorja Loehansk. Twee jaar geleden was het ook al raak. Voorronde ballieballie tegen die badgasten. Ha. Laten die Rotterdammertjes nou maar gewoon doen waar ze goed in zijn en zich vooral niet druk maken over tegen wie of wat ze moeten ballen vanavond. Balletje lekker heen-en-weer laten gaan op de inmiddels vertrouwde Rotterdamse wijze. Hup, gaan met die banaan. Oh nee, laat die banaan maar achterwege want jeweetzelf. Speel je volgende thuiswedstrijd met wellicht helemaal niemand op die tribunes. Willen we ook niet hebben. Dat het maar een fijne donderdagavond mag worden. Hand in hand de kameraden.

HIERRR & DAARRR
Tja en als de woordjes HIERRR en DAARRR in het kopje verschijnen dan weet je het inmiddels wel als trouw lezertje van dit blogje. De laatste alinea. Dus. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf schoonheden die er zijn mogen. En wat te denken van DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf muziekpareltjes. Het kan niet op. Behalve het bier dat koud in de koelkast ligt te wachten. Wel, wij gaan foebele koekeloeren mensen. Yes. Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten