zondag 26 februari 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Knallende kraker tussen Feyenoord en PSV voor je snoetje zo fijn ja ja. Allemaal live te aanschouwen op het betaalkanaaltje FOX Sports. Vanaf 14:30 uur zal het balletje gaan rollen. Vanaf 14:00 uur de voorbeschouwing. Of je luistert gratis en voor noppes naar Radio 1 Langs de Lijn. Kan allemaal. Vette illegale stream hierrr ergens tussen. Samenvatting van de hele bende (gezellig met het bord op schoot) vanaf 19:00 uur bij onze vrienden van Studio Sport. Zoek het uit.

Wie van de top drie gaat vanmiddag belangrijke punten morsen? Wint Feyenoord is het toedeladokie dahag PSV. Veel plezier met je carnaval en ze nemen er nog één in Rotterdam. Wint PSV daarentegen en weet Ajax aansluitend van Heracles te winnen, wordt het alleen maar retespannender in die Mickey Mouse competitie die Eredivisie schijnt te heten. Bij een gelijkspelletje tussen de twee giganten zal PSV bedroevend huiswaarts keren, zal Feyenoord slaken van opluchting en zal Ajax, mits het weet te winnen, flink gniffelen in het vuistje. Zo staan de zaken er voor vandaag. Wel, waar zijn wij voetballiefhebbers nog meer in geinteresseerd zo vlak voor aanvang? Eens even denken... ja. Speelt Kuyt of toch Toornstra? Schiet Lucky Luuk sneller dan zijn schaduw? Heeft Karsdorp een knotje in zijn haar of niet? Krijgt Jetro Willems vlak voor de wedstrijd te horen dat hij verdomme voor de derde maal papa is geworden? En wie wint de battle op het middenveld? Hevig El Ahmadi vs Guardado titanengevecht. Nog even en we zullen de antwoorden tot ons krijgen. Feyenoord-PSV mensen. De strijd om de titel. Voel de kriebels in Rotterdam, voel de jeuk in Eindhoven, voel de kitteling in Amsterdam. Man, man, wat een spanning weer. De temperatuur stijgt. Hashtag op de multimedia's is #feypsv. Echter nog even dit. Wees alsjeblieft lief voor elkaar. Niet dat haatdragende. Klap bijvoorbeeld ook eens in je handen als de ander een doelpuntje scoort. Want zo kan het natuurlijk ook. Toch? Not. Dikke lul. Dikke poep. Pff, voetbalhumor punt kom es hierrr met zijn malle praat door de bocht. Gna. Alleen klappen voor je eigen ploegje. Yes! Scheld elkaar maar de tyfus maar hou het wel beschaafd. En fuck de trommels. Voor iedereen met een trommel of een megafoon in zijn jatten hopen wij van redactie van de voetbalhumor.com oprecht dat het een heerlijke 10-0 nederlaag wordt. Het is je verdomme geraden. Opzouten met die nepfanfare. En het is zoals ome Henny ons vroeger al deed zingen. "Want wie niet tegen zijn verlies kan die is maar zielig hoor." Dat je het weet. Rotterdam vs Eindhoven. Prima affiche hoor.

Zijn we al weer aanbeland bij de laatste alinea. Time flies when you are having fun. Dus. Voor de trouwe lezer die weet wat er nu komen gaat. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke geildames die je potverdrietje de pielemuis uit de broek doen koekeloeren en zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf prettige YouTube muziekvarianten die je trommelvliezen overuren laten maken zo aangenaam als die klankjes wel niet zijn. Om het gevoel in het buikje alvast wat naar boven te laten borrelen. Daarvoor. Waarvoor zouden we die troep anders op dit blogje pleuren? Ja toch, niettan? Precies. Lekker ballieballie kijken. Met nootjes, bier, gehaktballetjes, snacktomaatjes, stukkie worst, stukkie kaas en nog meer bier. Harde boer in je gezicht. Omdat het kan. Dat de beste moge winnen. Have fun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten