woensdag 15 februari 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Knockout balpartijtjes achtste finale Champignonnen League voor je eitje zo lekker jaja. Wat te denken van Bayern Munchen-Arsenal en Real Madrid-Napoli voor je tatertje? Dit alles is te zien vanaf 20:00 uur op voetbalzender Veronica. Eerst drie kwartiertjes voorbabbelen reclame en daarna gaat de bende los. Een eventuele stream is hierrr te vinden. Even een voorbeschouwing voor je neerkalken. Komt-ie dan.

Kanonnen wat voor een avond wordt dit? Het piemeltje in het broekje is al een ware piemel geworden voor menig voetbalfan. Heus. Bayern-Arsenal live voor je giecheltje en Real-Napoli in ruime samenvatting er direct achteraan. De Duitsers en de Spanjaarden zijn favoriet om een ronde verder te komen, echter onderschat die Engelsen en Italianen niet. Arsenal kan het zich niet veroorloven om wederom vroegtijdig te worden uitgeschakeld. Wordt een beetje sneu anders. Maar ja, Bayern. Met sterren als Muller en Lewandowski in de gelederen. Wat kan meneertje Wenger daar tegen inbrengen? Zijn we verder benieuwd wiens handje ballenjongetje Mertens mag vasthouden als hij vol bewondering zenuwachtig omhoog kijken doet als hij daar met trillende beentjes in de catacomben staat alvorens het koninklijke Bernabeu te mogen betreden. Zou het ster Ronaldo zijn, is het knotje Bale, of toch wellicht de stoere Sergio Ramos. Man, man, man, dat wordt smullen geblazen. We gaan het zien. Maar eerst gaan we wat anders zien.

Oh ja joh, wat we gaan nog meer zien dan? Nou, wat te denken van DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf heerlijke pretmeisjes van je mjammie mjammie. Want laatste alinea alweer van dit toppert alertje van lik me anusje. Jeweettoch? Knallen we er ook DAAR, DAAR, DAAR, DAAR en DAAR vijf fantastische muziekpareltjes tegenaan om de boel wat op te zwepen. Zo zijn wij. Wij van de voetbalhumor.com. Joehoe. Heb een fijne voetbalavond. Hebben wij ook. Met bier, bitterballen, nog meer bier en ach we zuipen gewoon heel dat krat leeg vanavond. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten