dinsdag 14 februari 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Fuck Valentijnsdag, de knockout balpartijtjes in het prestigieuze Champignonnenbal gaan weer beginnen. Met vanavond gelijk een kraker van jewelste op het programma. Wat te denken van de om 20:45 uur live te aanschouwen pot PSG-Barca voor je eitje met aansluitend in samenvatting Benfica-Dortmund. Kanonnen. Allemaal te zien op voetbalzeezender Veronica. Vanaf een uurtje of 20:00 uur eerst wat voorgebabbel. Niet in staat om Veronica tv te koekeloeren? Zoek dan een fijne stream uit.

Valentijsdag is... samen op de bank vanavond Champignonnen League kijken. Jawel. Lekker knus tegen elkaar van je zitten doen en naar het schermpje kijken doen hoe Messi de ene na de andere wondersolo eruit toveren doet. Dat dus. PSG-Barcelona voor je romantische giecheltje jaja. Met technisch directeur Kluivert op de tribune voor de Fransen. Is wat? Weten de Fransen de geoliede machine uit Cataloniƫ te temmen of wordt de bende vanavond al beslist? Want zonder de grote Zlatan bij de Parijzenaren is dat ploegje het toch net niet. Althans zo denken wij. Wie wij zijn? Wij zijn die kneusjes van de voetbalhumor.com en wij hebben het vaak bij het rechte eind. Dat je het weet. Kunnen we soms wel tussen de regeltjes schijtlollig doen enzo, maar hetgeen wat rondom die schijtlolligheid wordt geschreven dient als serieus te worden aangenomen. Afijn, PSG-Barca. Laten we het daar eens kort over gaan hebben. Cavani vs Suarez. Het Uruguayaanse onderonsje. PSG-Barca. De laatste drie onderlinge balpartijtjes werden alledrie gewonnen door de Spanjaarden. Of we ook nog iets over Benfica-Dortmund gaan vertellen? Nee.

Tijd nu voor de laatste alinea mensen. De alinea van DIT, DIT, DIT, DIT en DIT en DAT, DAT, DAT, DAT en DAT. Tieten en muziek voor je pupillen en trommelvliezen zo lekker als dat wel niet is. Om de stemming er een beetje in te houden. Om het prikkelende gevoel gedurende deze doldwaze dinsdag in het onderbuikje al ietwat op te laten borrelen voordat de scheids van je fluiten zal doen. Daarom en niet anders. Wel, gaan wij foebele koekeloeren doen. Heb een fijne voetbalavond. Hebben wij ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten