donderdag 13 april 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kwartfinale Europa League ballieballie voor je ei jaja. Wat te denken van Ajax-Schalke? Vanaf 21:00 uur te zien op voetbalzender RTL7, vanaf 20:25 uur al het deskundig commentaar van de heren van Voetbal Inside. Altijd leuk. Eventuele stream hierrr.

Of Ajax kampioen van Nederland gaat worden, ligt helemaal aan Feyenoord. Weten de Rotterdammers met de druk om te gaan? Ajax volgt en bekijkt de boel wedstrijd voor wedstrijd. Echter de Amsterdammers hebben een zwaar programma voor de boeg. En dat zware programma begint vanavond. Komt het degelijke Schalke op bezoek om een knetterend potje kwartfinale Europe League te ballen. Kwartfinale Europe League! En dat voor een Nederlands ploegje. Chapeau Ajacieden! De halve finale lonkt. Zeg nooit nooit. Wie weet waar die maffe Mokummers toe in staat zijn. Echter. Doet Dolbergje mee? Het koele spitsje. Kleine Kluivert sowieso wel lijkt ons. Evenzo Ziyech. De twee mannen in vorm. En Traoré dan? Petertje Bosz mag het weer gaan verzinnen. De opstelling. Speelt Younes dan toch? Of Neres? Veltman misschien? Tete? Mag Van der Ligt weer opdraven? Een puzzelstukje. Afijn, bij de mofjes zit Huntelaar waarschijnlijk op de bank. Ene Burgstaller schijnt ze er nogal makkelijk in te schoppen daar. Tja, het is wat het is. We gaan het zien. Dansen bij Jansen. Go Ajax! Want Amsterdam is poep op de stoep. Gooi die Passion er maar in.

Van die heerlijke... van die hemelse... van die aangename... van die excellente... van die precies DIE, DIE, DIE, DIE en DIE ja. Kijken we ook nog even of er nog iets muzikaals leuks op dat YouTube kanaaltje is te vinden. Nou en of. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Zeggen wij als Ollanders in koor: hup Ajax. Ja toch? Vandaag zijn wij allen één. Staan we achter de godenzonen. Yes! Wij gaan foebele koekeloeren. Dat wordt genieton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten