donderdag 20 april 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Op da RTL7 dit keer want donderdag Europe League avond jeweetzelf. Vette Schalke-Ajax returnpot is de hoofdmaaltijd dit keer. Met de heren van Voetbal Inside voor het deskundige commentaar voor, tijdens en na afloop. Dat wordt handenwrijvend koekeloeren doen. Stream hierrr. 20:00 uur uitzending, 21:00 uur zal het balletje van je rollen doen.

Schalke-Ajax of te wel Ralf Fährmann vs Ajax, want de tandjes zonder deze torwarter had de wedstrijd van vandaag niet eens gespeeld hoeven te worden. 2-0 staat het voor de Amsterdammers. Wie had dat durven dromen? En het had meer kunnen zijn. Wat voetbalde Ajax heerlijk vorige week. Maar de Amsterdammers zijn er nog niet. Het kan spoken in Gelsenkirchen. Wees op je hoede. Al zit je in een flow. De flow van hier met die bal en je krijgt 'm pas terug wanneer je 'm uit het netje haalt. Wie o wie zullen er spelen? Zondag wacht PSV. De strijd om het kampioenschap. Niet onbelangrijk. Gokken op twee fronten. Vanavond dus Europe League. Op naar de halve finale.

Is het nu tijd voor wat anders. HIERRR wat anders, HIERRR wat anders, HIERRR wat anders, HIERRR wat anders en HIERRR wat anders. Vijf Zes lekkere wijven om de dag mee door te komen. Zie je niet zo vaak op een voetbalsite. Muziekje erbij kan ook leuk zijn. Vandaar DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf pareltjes van klankjes. Dat de beste moge winnen. Oh nee. Hup Ajax. Geef ze van katoen. Laat ons Oranje leeuwenhart van je sneller kloppen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten