dinsdag 18 april 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Return games van je hi ha ho Champignonnen League. Wat te denken van Real Madrid-Bayern en Leicester City-Atletico Madrid? Eerst genoemde is live te bewonderen via voetbalzender Veronica. Vanaf 20:45 uur. Vanaf 20:00 uur zal er worden voorbeschouwd met reclameblokken worden gestrooid. Aansluitend de samenvatting van de tweede partij. Streams hierrr. Let's go van fleppenstijn.

Real Madrid-Bayern
Bam. Gaan we weer. Return der gigants. Real-Bayern voor je tralala. Tussenstand 2-1 in het voordeel van de Spanjolen. Real zit op rozen, Bayern moet aan de bak. Of Bale meedoet bij de Koninklijken is nog de vraag. Bij de mofjes is het onzeker of Boateng het veld zal betreden. Wordt een fijne clash hoor. Dit. Gaat het Robben nog lukken om van rechts naar binnen te slalommen om zodoende op doel te kunnen schieten? Misschien wel, maar of Bayern het gaat halen? Wij betwijfelen het.

Leicester City-Atletico Madrid
Kan ook een geweldig potje worden hoor. Deze game. The Foxes dienen een 1-0 achterstand om te zetten om door te kunnen dringen naar de halve finale van het kampioenenbal. Of Atletico het zover laat komen, wij denken van niet. Maar wie zijn wij? Een doelpuntje van de Spanjolen kan dodelijk zijn. Strijd wordt verwacht. Harde botsing van fysiek geweld. Dit treffen. Schouderduw aan me reet, gewoon door voetballen. Dat soort dingen.

Laatste alinea
Doen we van je vijf keer HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En doen we van je vijf keer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Het kan niet op. Wordt een smakelijk dinsdag voetbalavond. Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten