woensdag 3 mei 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Beginnen we om 18:45 uur (vanaf 18:00 uur voorbeschouwing) op RTL7 eerst met het halve finale Europa League potje tussen Ajax-Lyon om vervolgens de avond af te sluiten met om 20:45 uur (vanaf 20:00 uur voorbeschouwing) op Veronica de knalpot van een halve finale Champignonnen League strijd tussen AS Monaco en Juventus. Streams hierrr. Dikke duh. Boem boem kanarie kut kut en daar gaan we dan maar weer. Lees je gezellig mee?

Ajax vs Lyon - 18:45 uur
Zo. De mannen zijn inmiddels gescheiden van de knulletjes. Halve finale Europa League. Ga er maar aan staan. De Amsterdammers mogen het vanavond gaan opnemen tegen het sterke Olympique Lyon. In de eigen Johan Cruijff Arena. Maar joh, als Ajax zo weet te spelen zoals ze Schalke thuis de les lazen, dan hoeven die Mokummers verdomme voor niemand zijn moederse duveltje bang te zijn. Want zo is het. Kan Memphis drie hoedjes opzetten bij die Franse stokbrood knagertjes, maar een pepernoot raken dat zit er dan echt niet voor hem in. Heus. Echter zover is het nog niet. Hoe gaat Ajax om met het niet winnen van het kampioenschap? Kunnen de boys van Peterje Bosz de knop omdraaien en voor een grote stunt gaan zorgen? We zijn benieuwd.


AS Monaco vs Juventus - 20:45 uur
AS Monaco. De verrassing van dit seizoen. De Monagasten spelen heerlijk voetbal en gaan als een trein. Met aanvallend voetbal wisten zij in een eerder stadium grote clubs als Dortmund en Manchester City aan de kant te schuiven. Echter nu wacht het taaie Juventus uit Turijn. De Oude Dame. Andere koek. Kun je leuk aanvallend voetbal spelen met je ploegje maar dat deert die Italianen werkelijk geen ene tiethaar. Zie Barcelona in de kwartfinale. Al hadden die Catalanen vijf dagen achter elkaar tegen Juve gevoetbald die Messi-boys hadden er nooit eentje ingeprikt. Heus. Juve met haar solide defensie. Wel, wij gaan er voor zitten. AS Monaco-Juventus. Wij zijn nieuwsgierig.


Laatste alinea
Om de woensdag overdag nog ietwat dragelijker te maken. De opwarming naar de duels toe. Daarvoor geldt de laatste alinea in een toppert alertje. Weet je. Dus. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf prachtige deernes die je ogen wijd open zullen doen doen doen. Zoeken we er nog vijf weergaloze muziekpareltjes bij. Even dat YouTube kanaaltje afstruinen hoor. Deze niet, deze ook niet, nog even verder kijken. Yep. Gevonden. Komen ze. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Zul je het mee moeten doen. En voor nu? Voor nu niets. Vanavond gaat het gebeuren. Gaan we gezellig met zijn allen wederom foebele koekeloeren. Met pintjes en de hele kolerezooi wat er allemaal te zuipen is. Have fun!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten