zondag 14 mei 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Laatste speeldag Eredivisie. Wie oh wie wint de schaal? Op de slotdag. Wordt het Feyenoord of stiekem toch Ajax? Wie het weet mag het zeggen. De wedstrijdjes Willem 2 - Ajax en Feyenoord - Heracles zullen gelijktijdig om 14:30 uur beginnen. Evenals de rest van de potjes. Betaalkanaaltje FOX Sports zal vanaf 12:00 uur uitzenden, Langs de Lijn via radio 1 gaat om 14:00 uur de lucht in. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen.

Feyenoord moet winnen. Ajax moet winnen maar dan moet Feyenoord punten morsen. Verliest Feyenoord met vijf doelpunten verschil en Ajax speelt gelijk is Feyenoord nog steeds kampioen, tenzij Ajax en Willem 2 er allebei acht maken in dat geval pakt Ajax weer de titel op doelsaldo. Ach, kijk zelluf. Maar dat het vandaag spannend gaat worden is een ding dat zeker is. Feyenoord thuis, gekkenhuis. Kan zijn maar dan moet de kampioenstress er wel uitgemasseerd zijn bij de havenpikkies. Komt ook nog bij dat Heracles een puntje nodig heeft voor EL play off wedstrijden. Pff. Wordt dus wat hoor. Deze zondag. En Ajax? Ajax speelt frank en vrij na het behalen van de EL-finale. Plus remember vorig jaar. De Amsterdammers weten wat de Rotterdammers te wachten staat. Ajax zou vorig jaar dat potje op de slotdag tegen de Graafschap wel even winnen. Een lullige 1-1 was het resultaat en omdat er in Eindhoven wel werd gewonnen ging PSV alsnog langszij. Zou wat zijn als vanmiddag iets soortgelijks gebeurd. Sta je als Rotterdammer vanaf dag 1 op kop, zie je straks die Amsterdammertjes op de laatste speeldag voorbij gaan. Weet niet wat er dan gebeuren zal in Rotterdam. Fonteintjes blijven niet heel ben ik bang. Achttien jaar heeft Rotterdam erop moeten wachten. Op een titel. Als het vandaag niet lukt, lukt het nooit. Zo'n trauma kom je niet bovenop. Is een 10-0 nederlaag in Eindhoven een lachertje bij. Heus.

Om de spanning ietwat op te voeren selecteren wij nog vijf retegeile damesvarianten voor je. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Zo zijn wij. Mag een mopje muziek natuurlijk niet ontbreken. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Voel je je buikje al borrelen? Uh, willen we nog even tegen mama zeggen dat we bijtijds weer huiswaarts gaan of mama moet een FOX Sports abbo hebben of Langs de Lijn aanzetten op deze voetbalbeminnende moederdag. Alleen dan blijven we nog even. En als het bier koud staat in de koelkast. Ook een vereiste. Dat laatste. Afijn, vanmiddag weten we wie kampioen is. Wij gaan foebele kijken. Dat de beste moge winnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten