woensdag 24 mei 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette Europa League-finale tussen Ajax en Manchester United op het programma vanavond. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Aftrap is om 20:45 uur, vanaf 19:00 uur!!! zal er ruim worden voorbeschouwd. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Tijd nu voor de voorbeschouwing die er verdomme toedoet.

* FUCK ALLE TERRORISTEN. ONS KRIJG JE NIET KLEIN. *

Gaan we het vanavond beleven? In de Friends Arena in het Zweedse Solna, vlak bij Stockholm. Ajax-Manchester United. Kanonnen wat een giganten finalepartij moet dit wel niet worden. Professor Bosz tegen arrogante megalul Mourinho. Wie komt tactisch het sterkst uit de strijd? De jonge branie knaapjes tegen de gelouterde miljonairs. So what? Ajax speelt thuis. In Zweden weliswaar maar wat kan ons dat verdomme. Ajax thuis, gekkenhuis. Of zoiets. Schalke werd thuis kierewiet gebald, Lyon werd thuis scheel getikt, is het nu tijd om die Red Devils van klaploper Mourinho een lesje voetbal te geven dat zijn weerga niet kent. Ajax in vorm is gewoonweg beter dan dit hulpeloos waardeloos schijtvoetballende United. Zoveel is zeker. De Boys van de toekomst. In de finale. Fuck nervositeit, neem een extra pilletje Valdispert ofzo. Dé expert in natuurlijke rustgevers. En dan heerlijk ballen. Alsof je leven ervan afhangt. Strijd. Passie. Dat willen we zien. Gaan voor de eer. Who da fuck is Pietje Pogba dan wel? Wij hebben potverdomme Davy Klaasen. Who da fuck is Pietje Rashford dan wel? Wij hebben kroonjuweel Justin Kluivert. Who da fuck is Pietje Fellaini dan wel? Wij hebben tovenaar Hakim Ziyech. Dat soort dingen. Daley Blind zou gewoon op het bankie zitten bij de Mokummers. Heus. Zet alle poppetjes naast elkaar en okees qua prijskaartje moeten de Ajax-ballertjes het misschien afleggen, echter qua voetbalkwaliteiten doen de Amsterdammers niet voor de Engelsen onder. En waar draait het om in een potje voetbal dat gewonnen dient te worden? Precies. Kwaliteit. Knulletjes als Clarence Seedorf, Edgar Davids en Patrick Kluivert werden ook plots grote meneren toen de Champignonnen League van 1995 werd gewonnen. Dus.

Tijd nu voor iets luchtigs want de laatste alinea van dit toppert alertje is alweer aangebroken dus jeweetzelf. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf zes prachtdames die het woordje luchtig ietwat anders hebben opgevat maar wat kan jou dat rotten. Donderen we er ook nog wat kneitergeile muziek bij zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en de voorpret kan beginnen. Op weg naar de apotheose. Op weg naar het moment dat die graflelijke Coupe UEFA door Amsterdamse jatjes de hemel in wordt gehesen. Yes! Vandaag is het altijd onafhankelijke voetbalhumor.com zo partijdig als de nete. Wij gaan foebele koekeloeren. Hup Ajax! Have fun.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten