donderdag 11 mei 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette halve finale EL-returnpot tussen Olympique Lyon en Ajax op het programma vanavond. Allemaal te zien bij voetbalzender RTL7. Vanaf een uurtje of 21:00 uur. Een uur vooraf wordt er begonnen met voorbeschouwen. Stream hierrr als je die nodig hebt. Mooi, intro achter de rug. Laten we van start gaan.

Want Amsterdam, is poep op de stoep, en haat in de straat, je bent op je hoede, vooral 's avonds laat, en Dansen bij Jansen, kapsones in zuid, een steen door de ruit! Met zijn allen. Ja ja, zing maar mee? Gezellig hoor. Vanavond zijn we weer allen één. Staan we achter de Ajacieden. Want het staat 4-1 mensen. Voor Ajax. En het moet verdomme wel heel raar lopen mochten die Mokummers dit nog uit handen geven. Ook al keert sterballertje Lacazette weer terug bij die Fransen. Ja dus? Dikke poep, dikke duh voor je. Ajax heeft giganten als Klaassen, Ziyech, Dolberg, Kluivertje, De Ligt, Tete, Riedewald, Van de Beek, Neres en Nouri in de gelederen. Allemaal knulletjes met nog geen haar op de balletjes. Echter wat zou dat? Wel of geen haar op je scrotum gewoon die stinkfransen van het matje spelen. Zoals vorige week in de Johan Cruijff Arena. Man, man, man wat een showpartij was dat. Gekkenhuis op de tribune, niemand die ons stoppen kan. Op naar Stockholm. Rise up this morning. Smiled with the rising sun. Three little birds. Pitch by my doorstep. Singing sweet songs. Of melodies pure and true. Saying: this is my message to you.

Nou, wij hebben vijf little birds voor je hoor. Wees maar niet bang. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Want laatste alinea van een toppert alertje. Dus jeweetzelf. Daarom ook DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf retelekkere muziekdeuntjes om de sfeer er al een beetje in te brengen. Snel nog even wat bier inslaan want de koelkast moet immers ook gevuld blijven, nietwaar? Yes. Wij gaan foebele koekeloeren. Dat de beste Ajax maar moge winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten