woensdag 2 augustus 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond Ajax-OGC Nice voor je pompompom. Allemaal te zien op het Ziggo-kanaaltje voor abonnees. Of op Eurosport. Kan ook. Voorbeschouwing rond een uur of 20:15 uur. Vanaf 20:45 uur gaat het balletje van je rollen doen. Stream nodig? Wellicht zit hierrr wat tussen. Zo niet, vette pech.

Terugwedstrijd van de voorronde van de voorronde van de Champignonnen League. Maar wat kan jou dat rotten. Voetbal op TV. Ajax-OGC Nice. Eerste wedstrijd eindigde vorige week knap in 1-1. En dat biedt kansen voor de Amsterdammertjes van Marcel Koning Keizer Admiraal. De jonge jochies tegen de gelouterde Franse miljonairs. Want zo is het. Balotelli gaat niet voor de kat zijn kutje van hesje wisselen tijdens het warmlopen. Knaapje Balotelli doet overigen niet mee, want au aan zijn dijbeen. Dat je het weet. Wanneer de 020-boys in de Johan Cruyff Arena weten te scoren zijn ze zo goed als zeker door naar de volgende fase. Maar ja. Jeweetzelf. Negentig minuten duren negentig minuten. Eventueel honderdtwintig mocht het in reguliere speeltijd wederom in 1-1 gelijk eindigen. Gaan we niet van uit. Gekkie die wij zijn. Ga een vork in je oogbal rammen ofzo joh! Met je gezwets van hier tot Tokio of waar je ook helemaal naartoe wilt gaan. Gokken wij verder dat Frenkie de Jong het plekje van Lasse Schone gaat innemen en voor de rest zal hetzelfde team als dat van vorige week zijn opwachting maken. Maar nogmaals, dat is een gok onze zijde. Ach ja. We gaan het zien. Come on Ajax. Doe het voor HEM. Zingen we met zijn allen van: Joden! Joden! Joden!

Eens even kijken of wij jullie deze woensdag nog blij kunnen maken met een vijf paar schone voorgevels en eventueel meer. Wat te denken van DEZEM, DEZEM, DEZEM, DEZEM en DEZEM? Mag muziek natuurlijk niet ontbreken. Daarom DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf retefijne parelklanken voor je uitgezocht. Om alvast in da mood te komen voor het voetbalgebeuren dat straks los zal barsten. Jawelles. Want zo zijn wij. Wij van de voetbalhumor punt kom. Wist je natuurlijk allang maar toch. Genoeg bier in de koelkast? Check. Genoeg chippies in de voorraadkast? Check. Ho ho ho! Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten