donderdag 31 augustus 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Cruciaal WK-kwalificatieduel tussen Frankrijk en Nederland voor je du pain, du vin et du Boursin. Allemaal te zien op voetbalzendertje NPO3. Vanaf 20:00 uur een vette voorbeschouwing, vanaf 20:45 uur zal het spel beginnen. Stream nodig? Wellicht zit hierrr wat tussen.

Kan het na vandaag zomaar helemaal over zijn. Voor Oranje en het WK in Rusland. Pff. Er moet gewonnen worden. Van die croissantenwippertjes. Met hun sterren Benzema, Dembélé en Martial. Oh nee wacht, die zijn niet geselecteerd. Gepasseerd door bondscoach Deschamps. What The Fuck? Nou ja uh... Mbappe, Pogba en Griezmann kunnen er ook wat van zullen we maar zeggen. Tja. Ga er maar aan staan. De veteranen Robben, Van Persie en Sneijder moeten het vanavond gaan doen. Anders einde interlandcarrière. Zoveel is zeker. Weten Dickie en Ruudje de juiste tactiek te kiezen? 5-3-2, alle ballen op Robben en we zien wel waar het schip strandt. Weten Dickie en Ruudje de juiste snaar te raken bij de Oranje ballertjes? Wij hebben geen zin in wederom een kutzomer zonder Oranje op een eindtoernooi. Een zomer waar fucking nono voetballanden als Kongo, Costa Rica en Iran waarschijnlijk wel aanwezig zullen zijn. Wij hebben er een hard hoofd in. Zeggen Schrijven we eerlijk. Frankrijk-Nederland. Fifa ranglijst 10 vs Fifa ranglijst 36. Goliath vs David. Zeg nooit nooit. De bal is rond, elf tegen elf en we beginnen met 0-0. Ach, jeweetzelf.

Laatste alinea maar doen? Van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf, herstel zes, stoten van heerlijkheidjes om je humeur wat op te vrolijken. En van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf heerlijke klanken die je trommelvliezen doen megatrillen als nooit te voren. Een mens mot wat. Nou. We gaan het zien. Met bier, chippies en nog meer lekkernijen. Hup Holland Hup. Laat de Leeuw niet in zijn hempie staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten