zondag 6 augustus 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Nederland-Denemarken voor je tepeltjetepeltje. EK finale damesvoetbal. Vanaf 17:00 uur zal het balletje van je rollen gaan. Vanaf 16:15 uur is het al babbel de kletskous qua voorbeschouwing. Laat dat maar aan die juffies over. Balpartij is te zien op voetbalzender NPO 1. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen.

Kijk die straten oranje gekleurd zijn dan. Oranje wuppie op je tiet en blazen maar met die toeter. Nederland is klaar voor de rondvaart. Moet er nog wel even afgerekend worden met een stelletje Deense teefjes. Onze Oranje dames. In de finale. Wie had dat drie weken geleden durven voorspellen? Netjes hoor. Heerlijk helder potje bier erbij en koekeloeren maar. Boeren mag want voetbal is voetbal dus jeweetzelf. Hoe harder hoe beter, hoe harder hoe heter. Of zoiets. Hup Holland Hup doe eens van je scoren doen. Laat de leeuwin niet in haar BH-tje staan. Met Vivianne 'Van Persie' Miedema als aanspeelpunt in de spits, Lieke 'Messi' Martens virtuoos aan de linkerflank en Shanice 'Robben' van de Sanden vanaf rechts naar binnenkomend want voorzetten geven is niet haar sterkste punt. Verder op het middenveld Jackie 'Iniesta' Groenen voor de heerlijke steekballetjes, Danielle 'Davids' van de Donk voor het betere sloopwerk en Sherida 'Van Hooijdonk' Spitse voor de loepzuivere vrije trappen die komen gaan. Hebben we in de achterste linie nog Desire 'Daniel Alves' van Lunteren, Anouk 'Pepe' Dekker, Stefanie 'Stam' van der Gragt en Kika 'Maldini' van Es. Sluiten we het doel vervolgens hermetisch af met Sari 'Van der Sar' van Veenendaal. Wat nou amateurniveautje vijfde klasse ballieballie? Lik me reet. Hockeybabes mag je ook niet vergelijken met de mannelijke varianten. Dus. Is het verder hopen op een streaker. Liefst met tieten. En anders gewoon na afloop shirtjes wisselen met de tegenstander want die zijn ook lief. Zolang die Deentjes maar niet winnen. Nope. Vandaag geen teen van Casillas. Gewoon omdat het kan. Zet 'm op meiden. Ga geschiedenis schrijven. Voor volk en vaderland. Ladies make us proud!

Is het nu tijd voor hetgeen waar iedereen op zit te wachten. Komen ze dan hoor die vijf hunks. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. For da ladies. Ghe ghe ghe. Geintje tussendoor mensen. In da repeatje. Komen ze dan die vijf heerlijke mokkeltjes. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Geven we de muziek ook nog wat te zuipen. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Ook vijf stuks. Helemaal van de lijperik dat wij zijn vandaag. Gna. Wel. Kusje voor iedereen. Wij gaan er voor zitten. Fijn damesfoebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten