zaterdag 5 augustus 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Johan Cruijff Schaal voor je pannetje zo lekker jaja. Feyenoord vs Vitesse. VoetbalCampingzender SBS6 (en betaalzendertje FOX Sports) zal de bende rechtstreeks op het kastje tonen vanaf een uurtje of halfzes. Eerst een half uurtje voorbeschouwen reclame je strot inmikken en dan om 18:00 uur zal er worden afgetrapt. Stream nodig? Wellicht zit hierrr wat tussen.

De opening van het nieuwe voetbalseizoen. Balpartijtje om de Johan Cruijff Schaal. Feyenoord-Vitesse. En dus zwaaien we met zijn allen naar Amsterdam en zwaaien wij met zijn allen naar Eindhoven. Er wordt dit keer niet in de Johan Cruijff Arena gespeeld maar gewoon bij de landskampioen. Rotterdam is da place to be. Feyenoord zwaar in het voordeel, maar wie weet weten de Hollywood aan de Rijn boys voor een verrassing te zorgen. Hoe sterk zijn de havenpikkies zonder kampioenenmaker Dirk Kuijt? Weet Bo√ętius te imponeren? Geen Vermeer, wel Jones. De Arnhemmers moeten het doen zonder Van Wolfswinkel maar met Tim Matavz. We gaan het zien. Toch Gio en Henkie?

Tijd nu voor wat heerlijks bij de koffie (of thee, of cola, of bier, of glaasje melk, of wijn, witte, rode, zoek het uit joh) zie daarom HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf appetijtelijke vrouwwezens om je vingertjes bij af te likken. Waarom? Waarom niet. Juist ja. Donderen we er ook nog vijf van die fijne muzieknoten tegenaan. Gevonden. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Genoeg geouweleuterd. Wij gaan foebele koekeloeren mensen. Have fun!

1 opmerking: