dinsdag 12 september 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! YES! JA! Jottem kanonnen. Het gaat weer beginnen mensen. Het miljoenenbal. Vette Champignonnen League avond. Wat te denken van het potje FC Barcelona-Juventus live voor je kneitertje zo lekker ja ja? Allemaal te zien op voetbalzeezender Veronica. Uitzending vanaf 20:00 uur, vanaf 20:45 uur zullen de heren ballertjes in actie komen. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen.

Hoe lekker is dat? Barca-Juve op deze doordeweekse dinsdagavond op teevee. Beide grootmachten troffen elkaar vorig seizoen nog in de halve finale. Gingen de Torino-boys er met de volle mep vandoor. Dit keer betreft het een balpartijtje uit groep D. Eerste potje. Wordt het aftasten of er gelijk bovenop? Laten zien wie de baas is. Op papier in ieder geval een spektakelpotje van jewelste. Bij de Catalanen is MSN inmiddels MSD geworden, bij de Italianen is de voorhoede onveranderd gebleven. Krijgen we aansluitend van deze heerlijke titanenclash ook nog de samenvattingen van de resterende balpartijtjes. Het kan niet op. Wat te denken van AS Roma vs Atletico om maar iets te noemen? Het kwijl stroomt al via onze mondhoeken langs het kinnetje naar beneden.

En om de boel nog ietwat meer voor je op te warmen hebben we DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf kostelijke madammekes voor je uitgezocht. Waarom? Waarom niet. Sodemieteren we er ook nog vijf heerlijke muziekpareltjes tegenaan, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Kom maar op met deze dinsdag. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten