dinsdag 26 september 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champignonnen League kraker Napoli-Feyenoord voor je Pizza Napolitana karamba hoe lekker is dat? Allemaal te zien op het voetbalzeezendertje Veronica. Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing met Sander Lantinga en co en vervolgens om klokslag 20:45 uur ballen maar met de geit. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen.

Gaan we weer. Ballieballie op het hoogste niveau. Napoli-Feyenoord. Havenstad versus havenstad. Napoli. Daar waar pluisje een all time legende werd. Daar waar dwerg Mertens momenteel een grote meneer is. Dat Napoli. Krijgen de Rotterdammers van Feyenoord op bezoek. Beide ploegjes verloren hun eerste CL-partij dus er zal gewonnen moeten worden om aan te kunnen haken bij Shaktar en City. De koplopers in groepje F. En maken die havenpikkies uit de Micky Mouse competitie een kansje daar aan de westkust van Italiƫ? Als je heel eerlijk bent, als je de boel even laat bezinken, dan vul je oprecht een eentje in op je toto-formulier. Zo fair moet je zijn. De Italianen verkeren immers in topvorm. Maar veel centen opbrengen doet het niet. Dus. Gewoon gaan voor dat tweetje. Wie niet waagt die niet wint. En zo dienen Gio en zijn mannen ook dat het veld op te gaan. Vergeet NAC afgelopen zaterdagavond. Dat was ronduit kut. Mouwtjes opstropen, keihard bikkelen en op zijn 4-4-2 punten proberen af te snoepen van die pizzabakkers. Zo is dat. Met upcoming man Amrabat op het middenveld bij de Rotterdammers. Van hem zal het gevaar moeten komen. Tja, en verder is het hopen. Hopen op een wonder. Zorgen dat je die bal niet binnen twee minuten achter je oren krijgt want anders. Anders jeweetzelf.

Mooi. Gaan we nu tieten kijken met zijn allen want laatste alinea alweer. Het opwarmertje voor de pot die komen gaat. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf oogstrelende pareltjes van grr grr dametjes. Willen de oortjes natuurlijk ook verwend worden. Nou, je zit weer goed hoor bij de voetbalhumor punt kommes. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf melodieƫn om je oorsmeer als watervalletje uit je gehoorapparaat te laden glijden. Genoeg gebazeld. Nog even laatste checks uitvoeren. Voldoende bier in de koelkast? Check. Voldoende chippies in de voorraadkast? Check. Dat het maar een fijne partij mag worden. Ciao.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten