woensdag 1 november 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Gaan we weer. Woensdagavond Champignonnen League avond. Met vanavond op het menu Shakthar Donetsk-Feyenoord. Allemaal te zien bij zeezender Veronica. Vanaf 20.00 uur een voorbeschouwing met een één of andere nono die jou gaat vertellen hoe het balspelletje gespeeld moet worden. Vanaf 20.45 uur zal het los gaan in Oekraïne. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, vette pech.

Feyenoord en de Champignonnen League. Het is nog niet echt een fijne match. Met nul punten uit drie wedstrijden staan de Rotterdammer stijf onderaan in groep F. En toch, en toch, theoretisch is alles nog mogelijk. En zolang je hoop hebt, leef je nog. Hoewel overwinteren in het miljoenenbal een 0,0000000005 procent kans van slagen is, zou een derde plaats, lees Europa League, meer realistisch zijn. Moeten die havenpikkies vanavond wel weten te winnen van die Donetsk bandieten. Een zeer, zeer, zeer lastige opgave. Bovendien moet men in Rotjeknor hopen dat Manchester City zijn plicht doet uit bij Napoli. En dan? Dan zou het laatste groepsduel in en tegen Napoli cruciaal kunnen zijn. Vergeten we even voor het gemak de voorlaatste potjes want pff... moeilijk, moeilijk, moeilijk. Nou ja, gewoon winnen vanavond. Vergeet dat gekut in de Eredivisie. Met de vlam in de pijp graag.

Wie ook de vlam in de pijp hebben zijn DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf woestaantrekkelijke mokkeltjes. Want laatste alinea, jeweetzelf. Even iets anders dan voetbal aan je hoofd. Even het brein resetten. Vandaar HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR ook vijf muzikale oortintelaartjes. Voor jou, van ons. Doen wij alvast Thuisbezorgd.nl intypen en iets lekkers bestellen. Niet vergeten een paar bierflesjes uit dat kratje in de koelkast te pleuren want koud drinkt lekkerder weg dan lauw nietwaar? Wel waar! Heb een fijne wedstrijd. Aansluitend samenvattingen van de andere potjes. Wij nu van je handenvrijven doen. Yes! Wij gaan gaan foebele koekeloeren mensen. Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten