dinsdag 21 november 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette Champignonnen League wedstrijd tussen Manchester City en Feyenoord op deze druilige doordeweekse dinsdagavond op Veronica teevee. Vanaf iets na achten eerst geblaat van analisten die er ook geen reet vanaf weten. En dan om kwart-voor-negen zal het balletje rollen gaan. Stream nodig? Wellicht zit hierrr wat tussen.

Ce sont les meilleures équipes
Es sind die allerbesten Mannschaften
The main event
Die Meister
Die Besten
Les grandes équipes
The champions
Une grande réunion
Eine grosse sportliche Veranstaltung
The main event
Die Meister
Die Besten
Les grandes équipes
The champions
Ils sont les meilleurs
Sie sind die Besten
These are the champions.

Nou, doe je best Feyenoord en neem die uche uche punten mee naar Rotterdam. Gaan wij snel door naar de laatste alinea want jeweetzelf.

Laatste alinea alweer van dit nogal makkelijk inelkaar gezette toppert alertje. Ja duh? Ons blogje. Kun jij het beter? Reageer dan! En van je hoppeteen, hoppetwee, hoppedrie, hoppevier en hoppevijf lekkere dames voor je opgezocht. Pleuren we er ook nog een paar heerlijke deuntjes tegen. Dat worden DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf prachtstukjes geluid. Zet de nootjes maar alvast op tafel, zet het bier maar alvast in de koelkast en zet de bitterballengarnituur maar alvast in de frituur. Jawel! Wij gaan foebele koekeloren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten