vrijdag 6 juli 2018

Vr 06 juli 2018

Toppert alert! Toppert alert! We zijn alweer aanbeland bij de kwartfinales van het WK 2018 toernooitje. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

16:00 uur: Uruguay-Frankrijk (#57)
Op papier een geweldig duel, maar of het in werkelijkheid een potje wordt om te smullen zal moeten blijken. Beide teams hanteren de tactiek van achterover leunen en bij balbezit is het zaak om zo snel mogelijk de vlugge Japies (lees Mbappé, lees Suarez) voorin te vinden. Die Mbappé wat een heerlijk spelertje is dat zeg. Op je 19e zo het verschil maken, petje af. Verder is het het te hopen dat Cavani weer heel is (want au aan de kuit), dat maakt de wedstrijd nog ietwat aantrekkelijker. Afijn, willen jullie lezertjes van dit fantastische blogje natuurlijk weten wat je moet invullen op het totoformulier. Komt-ie: een twee. Frankrijk wint. Binnen negentig minuten.

20:00 uur: Brazilië-België (#58)
Och och och, wat hopen wij van de redactie van voetbalhumor.com toch zo ontzettend dat Neymar straks naar huis moet. Wat een irritante aanstellerige galbak is dat zeg. Oké, voetballen kan-ie. Moet gezegd worden. Maar rol effe lekker snel terug naar die kut Copacobana van je. De Rode Duivels moeten het doen. Tegen de Jappen kropen ze door het (scheve) oog van de naald. Moet echt beter hoor, het veldspel van de Belgen, anders rolt Neymar niet richting Brasil maar richting halve finale. Heus. Hmm, dat die Goddelijke Kanaries favoriet zijn is duidelijk, maar jeweethetniet. Wat een partij. Dit. Willian, De Bruyne, Neymar, Hazard, noem ze maar op. Het is nu of nooit voor onze zuiderburen. Onze voorspelling? Wij gaan voor een gelijkspelletje, vervolgens verlenging waarin niet wordt gescoord, waarna Neymar al struikelend rollend een pingel neemt waar nog jaren over gesproken zal worden. Het blijkt de beslissende misser te zijn.
Daar is hem. Daar is hem. Amai. Dag moeder. Dag moeder. Jahahahaha. Goaaaaal der Belgica. Ik wist het. Ik wist het. Hahahaha. Moet er nog zand zijn?


Tot slot
De drie plaatjes, plaatjes, plaatjes en de drie muziekjes, muziekjes, muziekjes van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten