woensdag 11 juli 2018

Wo 11 juli 2018

Toppert alert! Toppert alert! De tweede halve finale van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

20:00 uur: Kroatië-Engeland (#62)
Wie speelt er aanstaande zondag tegen Frankrijk om de wereldtitel voetbal? Kroatië of Engeland? Aan het eind van de dag weten we meer. Sinds 1996 staat Kroatië weer in een halve finale op een WK. Destijds werden ze derde door Oranje te verslaan in de kleine finale. Of ze nu de finale gaan halen en winnen is nog de vraag, maar de supporters hebben het volste vertrouwen erin. De Kroaten maken er in ieder geval een feest van. Zowel in het stadion als in de grote steden in Kroatië.

Zijn we nu even lui, doen we copy en doen we paste, vervolgens wat woordjes deleten en een beetje tekst toevoegen, ach zie zelf.

Sinds 1990 staat Engeland weer in een halve finale op een WK. Destijds werden ze vierde omdat in de kleine finale Italië de betere was. Of ze nu de finale gaan halen en winnen is nog de vraag, maar de supporters hebben het volste vertrouwen erin. De Engelsen maken er in ieder geval een feest van. Zowel in het stadion als in de grote steden in Engeland.

En we gaan weer verder.

Wie weet komt voetbal eindelijk thuis. Dienen die eilandbewonertjes dus wel eerst af te rekenen met het sterrenessemble uit Kroatië. Geen kattenpis. Afijn, Kroatië-Engeland. Een partijtje om naar uit te kijken. Handenwrijven. Onze voorspelling? Wij denken dat die Engelsen het gaan redden. De finale. Via een dood spelmoment. Het 'treintje' van de Engelsen zal in actie komen en wellicht wordt er een doelpuntje ingeprikt. Want die Kroaten zijn op. Uitgeput. Kapot. Van al dat pingelschieten. En die Engelsen hebben een jong fris elftal. Vandaar. In de finale worden de Britten overigens compleet overklast door de Fransen, maar daarover zondag meer. We kunnen het natuurlijk ook mis hebben. Kan zomaar. Boe. Zoek het uit.

Tot slot
Vijf heerlijke damesvarianten zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR en vijf oortintelende muziekpareltjes zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Om de dag mee door te komen. Omdat het kan. De ballen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten