dinsdag 18 september 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Dinsdagavond Champions League avond. FC Barcelona-PSV Eindhoven op deze zonnige zomeravond op het programma. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 19:00 uur!!! De voorbabbel met lekkerje Hélène Hendriks en de heren analisten Ronald uhhh de Boer en Johan Derksen schijnt om 18:00 uur al te beginnen. Dat wordt weer ouderwets bord op het schoot. Later op de avond om een uurtje of tien-over-elf alle potjes in samenvattingsvorm. Kanaaltje Ziggo Sport zendt vanaf 18:30 uur Internazionale-Tottenham Hotspur uit en vanaf ongeveer 20:50 uur veranderd het Ziggo zendertje in een heus UEFA CL schakelkanaal. Kortom, het kan niet op. Toch nog een stream nodig? Kijk hierrr eens.

Prinsjesdag. Hoedje van, hoedje van. Dikke duhuh. FC Barcelona uit, altijd lastig. De boeren kunnen hun borst nat maken. In de Poule des Doods. Daniel Schwaab in de mandekking op ene Lionel Messi. Om maar iets te noemen. Van je hatsikidee. Barca-PSV. Neem die drie punten maar mee. Kriebel eens onder mijn onderarm. Hahaha. Even van je giechelen doen hoor. Tja, je kunt als PSV-fan natuurlijk hopen op een stunt die nooit zal plaatsvinden, Bommeltje en co doen er vanavond goed aan om de schade zo beperkt mogelijk te houden. En daarna vliegensvlug terug naar Eindhoven om je voor te bereiden voor Ajax zondag. Want zo liggen nu eenmaal de zaken ervoor vanavond. Geen illusies maken, gewoon accepteren die nederlaag in Camp Nou Nou Nou en vervolgens allemaal, met een handtekening van de grote meester zelf, weer huiswaarts. En toch, toch gaan we kijken. Want wij zijn benieuwd. Reuze benieuwd. Hoe die lampies het er vanaf zullen brengen. Een eurootje inzetten op de Eindhovenaren en je bent na vanavond wellicht fucking multimiljonair.

Waar we ook benieuwd naar zijn zijn DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf verrukkelijke pretmoppies pareltjes qua muziekklanken. Onze ogen vallen zowat uit onze kassen. En onze oortjes? Die mogen gaan genieten (zet je speakers lekker luid maximaal) van DIT, DIT, DIT, DIT en DIT. Vijf pareltjes qua muziekklanken pretmoppies die er verdomme wezen mogen. Wat een gekkigheid weer allemaal. Het bier staat inmiddels koud te worden in de koelkast en de zakken chippies liggen klaar om opengescheurd te worden. Boertje hierrr, boertje daarrr. Hup Pee Es Vee. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten